Erdoğan, ak parti grup toplantısında konuşuyor
Erdoğan, ak parti grup toplantısında konuşuyor
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
*erdoğan: Barış pınarı harekatı başarıyla devam ediyor
*erdoğan: Barış pınarı harekatı başlatma noktasına bir anda gelmedik
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
*erdoğan: Ey arap ligi acaba siz ne kadar suriyeliyi kabul ettiniz, siz suriye'yi arap liginden çıkardınız, şimdi de türkiye'ye hakaret etmek için suriye'yi almak gibi bir projeyi hayata sokmaya çalışıyorsunuz
*erdoğan: Deaş'ın bölgemizde çöküşünü başlatan yine biz olduk
*erdoğan: Meselenin deaş değil, hele pkk hiç değil, sadece bölgemize yönelik bir projenin hayata geçirilmesi gerçeği attığımız her adımda karşımıza çıktı
*kremlin: Türkiye'nin askeri operasyonu orantılı olmalı ve siyasi sürece zarar vermemeli
*erdoğan: Ey batı, ey arap ligi, ey azıcıkta olsa ahlak ve vicdan sahibi olan tüm ülkeler, hepinize sesleniyorum, bu devran elbet dönecek
*erdoğan: şu anda suriye'de tüneller var, 90 km'yi aşkın, bunların çimentosu bir fransız firmasından geliyor, kimi aldatacaksınız
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Yer İmleri