Efendim meali şu,kimi ne kadar ilgilendirir bilemiyorum. Sağ olsun sayın British koymuş ama
Sudan vatandaşı olan bu şahıs dininden dönmuş,ateist olmuş. Bizim ülkemize sığınma talebi bulunmuş.Kriterleri uymadığından,sığınma talebi kabul görmemiş?
Şu an İSTANBUL hava alanında göz altındaymış. Sudan'a iade edilirse İDAM edilecekmiş.Yabancı dili olmadığından arkadaşı tarafından yazılan bir yazı ile imdat diyor. Bana yardımcı olun diyor.
arap tan dost olmazmış.Günaydın
Kazanan kim?
Bizim hamle ile esad ve putin kazanmış gibi
Bize teşekkür etmeliler
abd şutu yedimi?
bop ne oldu bu durumda.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEYERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Trump: Mike Pence bu gece ya da yarın Türkiye’ye gitmek üzere yola çıkacak. Başarılı olacağını düşünüyorum. Pence ve Erdoğan arasındaki görüşme başarılı olmazsa Türkiye'ye uygulanacak yaptırımlar yıkıcı olacak-VoA
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Trump: Dostumuz olmayan Suriye için NATO müttefikimizle mi çatışalım? PKK muhtemelen terör konusunda daha kötü, pek çok yönden IŞİD’den daha kötü bir terör tehdidi-VoA
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Erdoğan’ın 22 Ekimde Rusya’ya gideceği açıklandı
MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın'ın oğlu Ankara kalesinden düşerek hayatını kaybetti. Savcı şüpheli bulduğu bu ölüm hakkında inceleme başlattı./ İHA
Günaydın kafe
Yer İmleri