Artan

1,41 14.63 17:59
55,00 10 17:59
28,38 10 18:00
267,50 9.99 17:58
123,40 9.98 17:59
Artan Hisseler

Azalan

283,50 -10 17:59
43,74 -10 17:59
47,70 -10 17:59
45,36 -10 17:59
12,99 -9.98 17:55
Azalan Hisseler

İşlem

13.211.410.378,08 17:59
10.476.191.529,25 18:00
8.630.205.954,50 18:00
7.925.484.944,68 17:59
7.035.565.722,80 18:00
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 7998 madde; 1 - 8 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by Maydonozcu Kamil Yazıyı Oku
    Geride tablosunu asmıştım üstadım, güncelleyelim o zaman:

* Sayın Cannnnn, takip ettiğim altın fonlar IGA ve TUA
    Diğer hisse fonlarıda katsanız iyi olur aradaki fark daha iyi ortaya çıkar insanlar bilinçlenir çalışma güzel teşekkürler acc mac fph adp vb

2. arkadaşlar merhaba. acil paraya ihtiyacım var. şu sorumu yanıtlarmısınız. Salı günü öğleden sonra Obp fonumu bozdum bugün hesabıma kaç gibi geçer.

3.  Alıntı Originally Posted by mmatadorr Yazıyı Oku
    arkadaşlar merhaba. acil paraya ihtiyacım var. şu sorumu yanıtlarmısınız. Salı günü öğleden sonra Obp fonumu bozdum bugün hesabıma kaç gibi geçer.
    14:00' da üstadım.

4.  Alıntı Originally Posted by John Dutton Yazıyı Oku
    Diğer hisse fonlarıda katsanız iyi olur aradaki fark daha iyi ortaya çıkar insanlar bilinçlenir çalışma güzel teşekkürler acc mac fph adp vb
    ADP ile TAU banka yoğun fonlar ve aralarında çok büyük bir fark yok. Hisse yoğun fonlar içinse EID, IGH, TYH ve TCD yeterli bana kalırsa. İsteğe göre düzenlersem işin içerisinden çıkamayız üstadım, 200 den fazla TEFAS fonu var. Genel olarak bir fikir vermesi açısından belirli dönemlerde bu paylaşımları zaten yapmaktayız ve gördük ki; hisse yoğun fonların büyük bir kısmı endekse korele haldeler. Yani bu portföy yöneticisi çocuklar çok da zeki insanlar değiller. Bir ara TCD'den ben de ümitliydim ama endeks terse döndüğünde onlar da mıçtı. Demekki senden benden pek bir farkları yok bunların.

5.  Alıntı Originally Posted by Maydonozcu Kamil Yazıyı Oku
    ADP ile TAU banka yoğun fonlar ve aralarında çok büyük bir fark yok. Hisse yoğun fonlar içinse EID, IGH, TYH ve TCD yeterli bana kalırsa. İsteğe göre düzenlersem işin içerisinden çıkamayız üstadım, 200 den fazla TEFAS fonu var. Genel olarak bir fikir vermesi açısından belirli dönemlerde bu paylaşımları zaten yapmaktayız ve gördük ki; hisse yoğun fonların büyük bir kısmı endekse korele haldeler. Yani bu portföy yöneticisi çocuklar çok da zeki insanlar değiller. Bir ara TCD'den ben de ümitliydim ama endeks terse döndüğünde onlar da mıçtı. Demekki senden benden pek bir farkları yok bunların.
    Doğru banka fonları aynıda farklı bi kaç fon var arada saydıklarımdan performans gösteren 3 aşağı 5 yukarı dediğiniz gibi koreleler bıstle bizden farkı yok fon yöneticilerinin eksiği var hadi bizi geçtik aktif olarak işlem yapan eksi ve artı yöne göre pozisyon açıp ona göre riski sıfırlayan para kazanan kişiler mevcut

Ben bile şu son ayda uzun zamandan beri takip ettiğim iyi prim yapan şirketler oldu ben bu fonların fon yaptığı 20 hisse arasında bilanço teknik temel gelecek projeksiyonu olarak en iyilerini görebilirken ne gerek var ki fona bende ülkenin en iyi ünvlerinden birinden ekonomi mezunuyum doğma büyüme istanbulluyuz görmediğimiz numara kalmadı onu geç ne profösörler gördük borsada ceketi bırakan onun için piyasa bilgisi gelecek öngörü farklıdır geleceği görebilmek hangi olayın haberin neye yol açabileceğini hangi şirkete kime yarabileceğini görmektir önemli olan bu

Fon yöneticilerin çoğu gelsin yanımızda kurs görsün şey büyütüp çay kahve içmekten başka ne yapıyorlar yapmışlar bi portföy arada hisse değiştiriyorlar o kadar yaptıkları yüzde 2-3 yönetim gideri kesmek aktif fon yönetimi mi hak getire bide 7-24 işin başındaymışlar tam komedi el parası olduğu için rahatlar bence tam aksine

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •