Originally Posted by EREGLTUPRS Dolarda ve borsada piyasa mı kaldı...Kitlediler tüm piyasaları...Ne konuşulacakki söylenecekki ? eregli pis göz kırpıyor bilemedim ne yapsak
Originally Posted by erman07 eregli pis göz kırpıyor bilemedim ne yapsak Kademeli kademeli...Yavaşça...Ürkütmeden...Fazla risk almadan...
Originally Posted by EREGLTUPRS Kademeli kademeli...Yavaşça...Ürkütmeden...Fazla risk almadan... Benim beklendiğim fiyata göre çok yüksek demiştim daha temizden 50 cent veririm hisse başına
Originally Posted by Pscyokinesis Benim beklendiğim fiyata göre çok yüksek demiştim daha temizden 50 cent veririm hisse başına 1.75 milyar usd piyasa degeri yapar bu. kabataslak 10 milyar TL. 2 - 2.5 f/k demektir. temettu verimliligine bakilirsa krizin dibi dahil imkansiza yakin rakamlar diye dusunuyorum
Originally Posted by hayek 1.75 milyar usd piyasa degeri yapar bu. kabataslak 10 milyar TL. 2 - 2.5 f/k demektir. temettu verimliligine bakilirsa krizin dibi dahil imkansiza yakin rakamlar diye dusunuyorum Kar olmazsa temettü de olmaz çelik piyasası göçerse
Forum Rules
Yer İmleri