-

Originally Posted by
EREGLTUPRS
Dolarda ve borsada piyasa mı kaldı...Kitlediler tüm piyasaları...Ne konuşulacakki söylenecekki ?
eregli pis göz kırpıyor bilemedim ne yapsak
-
hakikaten konu basliginin tadi kacti ! siyaset siyaset siyaset
tamam kur siyasetten bagimsiz degil! guncel siyaseti kur ile degerlendirirsek tabiii
ama burasi tamamen ideoloji , doktrin ne varsa ne kadar varsa herkesin konustugu bir yer haline geldi. yani yonetimin bu duruma el atmasi gerekiyor
-

Originally Posted by
erman07
eregli pis göz kırpıyor bilemedim ne yapsak
Kademeli kademeli...Yavaşça...Ürkütmeden...Fazla risk almadan...
-
Bugünkü görüşmeden birşey çıkmaz gibi geliyor.
-

Originally Posted by
EREGLTUPRS
Kademeli kademeli...Yavaşça...Ürkütmeden...Fazla risk almadan...
Benim beklendiğim fiyata göre çok yüksek demiştim daha temizden 50 cent veririm hisse başına
-

Originally Posted by
Pscyokinesis
Benim beklendiğim fiyata göre çok yüksek demiştim daha temizden 50 cent veririm hisse başına

1.75 milyar usd piyasa degeri yapar bu. kabataslak 10 milyar TL.
2 - 2.5 f/k demektir.
temettu verimliligine bakilirsa krizin dibi dahil imkansiza yakin rakamlar diye dusunuyorum
-
Beyaz Saray’dan skandal yaptırım açıklaması
ABD-Türkiye arasında Donald Trump'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a gönderdiği hakaret ve tehdit dolu mektubun gerilimi yaşanırken, ABD televizyonu CNBC, Beyaz Saray Danışmanı Kudlow'un açıklamalarına yer verdi. Kudlow, "ABD yaptırım uygulayacaktır ve Türkiye'yi hizada tutmak için çok daha fazla yaptırım uygulayabilir" dedi.
Valla bu dolar burada durmazzzz...
-

Originally Posted by
cevdet _060
Beyaz Saray’dan skandal yaptırım açıklaması
ABD-Türkiye arasında Donald Trump'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a gönderdiği hakaret ve tehdit dolu mektubun gerilimi yaşanırken, ABD televizyonu CNBC, Beyaz Saray Danışmanı Kudlow'un açıklamalarına yer verdi. Kudlow, "ABD yaptırım uygulayacaktır ve Türkiye'yi hizada tutmak için çok daha fazla yaptırım uygulayabilir" dedi.
Valla bu dolar burada durmazzzz...
Nasıl durmaz, dolara kimse hiç bir şey yapamaz
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri