anladýðým kadarýyla siz bu piyasanýn iþleyiþini daha yakýndan takip ediyorsunuz ve bizimle de paylaþýyorsunuz, þu birkaç ay içinde birbirimizden gerçekten çok þey öðrendik, her birimiz diðerimizin eksiðini kapatýyor. birbirimizi þahsen tanýmasak ta bir aile gibi yardýmlaþýyoruz. bu vesileyle size ve þahsýnýzda tüm fon ailesine Mevlana diyarý Konya'mýzdan selamlar gönderiyorum
Elimde 808 fonla duruyorum. Kapanýþ saati konusunu hiç bilmiyordum ya. Ýþin rengi deðiþti. Þimdi sonuç olarak kýsa vadelilerde durum nasýl acaba?
[QUOTE=verytired;3827201]Elimde 808 fonla duruyorum. Kapanýþ saati konusunu hiç bilmiyordum ya. Ýþin rengi deðiþti. Þimdi sonuç olarak kýsa vadelilerde durum nasýl acaba?[/QUOTE
Piyasa saat 14-00 de kapanýr ve fon fiyatlamalarý kapanýþ ortalamalarýna göre yapýlýr. Saat 14-00 den sonra ertesi gün valörlü iþlemler geçmeye baþlar bu da yarýnki fonun getirisini etkilemez. Saat 14-00 itibarýyla bono piyasasý genel anlamda kotasyon indirimi beklentileriyle olumlu seyrini korudu.
anlaþýlan bu konuda bilgimiz zayýf ama bazan televizyonda ekonomi kanallarýnda falan tahvil faizleri þu fiyattan kapandý, yarýn valörlü iþlemler ise þu fiyattan geçti gibi bir þeyler hatýrlýyorum ve buna göre düþündüðümde bu gün valörlü iþlemler 14'te kapanýrsa yarýn valörlü iþlemler de bu saatten sonra baþlayabilir. fonlarýmýz da bu günkü iþlemlere göre fiyat belirliyorsa bu hususlara da dikkat etmek gerekir
Yer Ýmleri