Düzgün calisan yatirim danismanligi var mi acaba?
Yatirim danismanlari, karsiliginda ücret de alsalar, baglantilari cercevesinde bagimliliklari var.
Bir sekilde yürümeyi ögrenmek gibi, düse kalka, ögrenmek durumundayiz yatirimciligi.
Günümüzde, bu forum gibi, bilgi kaynaklarini kullanarak hatalarimizi azaltabiliriz ancak.
Sonucunda hepimizin yatirim tarzi degisik. Birbirine yakin olsa bile, yatirim tarzlari, genetik benzerlik gibi neredeyse. Esdeger yatirim bulmak hemen hemen imkansiz gibi.
“Sermaye piyasası, sabırsız kişiden sabırlı kişiye para aktaran bir araçtır". Warren Buffett
"Don't be dazzled by the stock market.. It's a giant distraction" John Bogle
“Sermaye piyasası, sabırsız kişiden sabırlı kişiye para aktaran bir araçtır". Warren Buffett
tşkler, şu havada en mantıklı yatırım. Kafa rahat en azından. Portföyün %18'ini eurbonda bağlamış oldum.
açıkçası ben dönemsel olarak yurtdışında yaşayabilmek için tercih ettim. dolar geliri elzem oldu.
Hisselerdeki gibi temettü sistemini eurobonda taşıyacağım yavaş yavaş.
Yer İmleri