Sayfa 415/1069 İlkİlk ... 315365405413414415416417425465515915 ... SonSon
Arama sonucu : 8551 madde; 3,313 - 3,320 arası.

Konu: PRTAS - ÇBS Printaş

1.  Alıntı Originally Posted by akant2017 Yazıyı Oku
    hayale bak baştaki çbs gidiyor yerine nippon printaş yeni ünvan yav benide hayal peres yaptın.şu son üç beş gün bitse de dünyaya gelsek.yoksa aman allah yolda falan yürüyoruz üstümüzden bir araç geçecek.. ��
    Düşünsene nippon filli boyayı aldı biz nipponun ortağıyız ya iştirakimiz varsa sonrası printaşta var patron çıldırmış olmalı bana birşeyler olmaya başladı ayaklarım yere basmıyor sanki uçtukmu ne biz araçların üstünden gideriz artık.

2. Geberik prntaş

Alıntı Originally Posted by 2onur2= Yazıyı Oku
    Düşünsene nippon filli boyayı aldı biz nipponun ortağıyız ya iştirakimiz varsa sonrası printaşta var patron çıldırmış olmalı bana birşeyler olmaya başladı ayaklarım yere basmıyor sanki uçtukmu ne biz araçların üstünden gideriz artık.
    Sayın onur 2 bu hissenin borsaya geri dönme olasılığı nedir.Bizleri süründürdü para pul oldu.

3. 2 gün daha sabır.Sonra tüm sorularımızın cevaplarını alacağız.Olağanüstü genel kurul kararı aldıkları andan itibaren umudum borsaya döneceği yönünde daha fazla arttı.Çbs şirketlerinin uykudan uyanma vakti geldi gibi görünüyor.

4.  Alıntı Originally Posted by kafkaskartalı Yazıyı Oku
    Sayın onur 2 bu hissenin borsaya geri dönme olasılığı nedir.Bizleri süründürdü para pul oldu.
    Bana göre yüksek bence döner dediğin gibi para pul pul da tarihi eser oldu çbs gibi tarihe kim nasıl fiyat biçecek olağanüstü genel kurul yapılınca patron gizlediği bilgi ve belgeleri açıklıyacak spk öyle dedi bekliyoruz şimdi izahnamenin hazırlanma zamanı veya hazırlandı hesap zamanı hesabı kime verecek spkya şimdi düşün bakalım borsaya dönmezse kime faydası olur büyük bir aile ve burda yaşanacak sıkıntıların aşılacağı tekyer borsaya dönmek pazara çıkarmadığın mala fiyat biçsen ne olur alan yok satanı vitrine koy akıl işi değil bir çok ortakları olan bir markadan bahsediyoruz. Kotasyon yönetmeliği ve diğer yönetmeliklere uyması gerekir.

5. Allah nasip etmeyeceği şeyin, hayalini kurdurmaz.

6.  Alıntı Originally Posted by garibanca Yazıyı Oku
    Allah nasip etmeyeceği şeyin, hayalini kurdurmaz.
    Kim ne işle meşgul olursa olsun Rabbim insanlara hayallerinin bir gün gerçekleşebileceğini ve mücadeleye devam etme ve sabırlı olma azmi versin. Bizlerin bildiği konular olduğu gibi bilmediğimiz konuları da burda paylaşarak öğrenme imkanı buluyoruz yolun sonu varda bilginin sonu yok burda yeni sorunları aşma gücümüz nasip olur inşallah.

7. Yarım saate kalmaz sağnak yağmur yağacak heralde.Perşembe günü için meteoroloji sağnak yağmur diyor.Toplantı varya.

8. cbsbo grafik.jpgcbsbo grafik.jpg

beklediğiniz hisselerin kapnadığı zamana kadar ki grafikleri

Sayfa 415/1069 İlkİlk ... 315365405413414415416417425465515915 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •