Originally Posted by reha kaya 1.000'ci Sayfada, imla kurallarını bilen birisi açsın başlığı! Ben açmam Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir
Originally Posted by jmk99 Töbe biz dini bütün organik tüketimi destekleyen insanlarız. Sümme hâşâ ve kella, şarapta organik cekelim mi yani!
DOLAR 5 GAYME OLACAK! Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Originally Posted by Pscyokinesis Ben açmam Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir Cafenin ilk sahibi sn admustafa açar.
Originally Posted by myfinans Cafenin ilk sahibi sn admustafa açar. Gaye abi gelir abdestli acın diye birazdan Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir
Originally Posted by Pscyokinesis Ben açmam Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir Açmayın zaten efendim, her zaman yazdığım gibi abdesti tamam birinin acmasi efdaldir.
Originally Posted by myfinans Cafenin ilk sahibi sn admustafa açar. Abdesti falan saglamdir, inşaallah!
Originally Posted by Pscyokinesis Gaye abi gelir abdestli acın diye birazdan Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir 740 sayfa var daha O zamana kadar abdest kaçar.
Reha gayanin serefine viskimi kaldiriyorum...
Forum Rules
Yer İmleri