Originally Posted by reha kaya Bunu mu demek istediniz? Ben su dökmek istedim ama benzin yetişti
Originally Posted by admustafa Hayırlı olsa fon mu deriz üstadım Aşağıya doğru gidiyor muhabbet Yok yok gapli yukari acacak 😃
Originally Posted by Webster Yok yok gapli yukari acacak 😃 Portföyde endeks fon bulundurmak şart diyorum ben
Originally Posted by reha kaya üstüne Talebi reddedildi, bir de üstüne silin diyor, adamlığı da ele vermeyecek uyanık! VAR sistemi iyi çalışıyor ama, beğendim yönetimi.
Originally Posted by Webster Yok yok gapli yukari acacak bist için ise bu dediğin tipik ky beklentisi
Originally Posted by aydinc bist için ise bu dediğin tipik ky beklentisi Valla sizde tipik pala gibisiniz
Originally Posted by admustafa Valla sizde tipik pala gibisiniz Pala kim Herif kim BİST başlıklarında sık sık adları anılıyor Ama kimdir bunlar, özellikleri nedir anlamıyorum.
Originally Posted by myfinans Pala kim Herif kim BİST başlıklarında sık sık adları anılıyor Ama kimdir bunlar, özellikleri nedir anlamıyorum. Ky karşıtı pala oldu artık üstadım Pala ne derse o olur
Forum Rules
Yer İmleri