Originally Posted by myfinans Yarın hisse yoğun alıyormuyuz şimdi. Hatta direk hisse alinir bence.ytd
Originally Posted by Webster Myfinans ustad Spor ayakkabi baktim bugun 650 dediler Sizce alinir mi? NB 990 serisi ise 1000 TL verilir alınır
Originally Posted by Webster Hatta direk hisse alinir bence.ytd O işe hiç girmedim. Günlük her dakika takip edemem borsayı, beceremez batarım. BİST düşüşü nerde duracak onu kestirmeye çalışıyorum.Düşüş için ciddi bir sebep yok ama tutunamıyor bir türlü.
Originally Posted by admustafa NB 990 serisi ise 1000 TL verilir alınır Hedefe 15 sayfa kaldı Ha gayret.
Originally Posted by admustafa NB 990 serisi ise 1000 TL verilir alınır Ben uyumuştum iyi geceler 14 kaldı onu da siz halledersiniz
Originally Posted by aydinc cascade şerbatçiotu Aroma Profili: Limonsu turunçgil ana aromasına ek çam reçinesi, vanilya ve baharat aromaları Masrafa gerek yok, Doğanay limonatada ayni işi görür!
DOLAR 5 GAYME OLACAK! Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Originally Posted by Webster Aydin duydunmu aydiiiiin Emmiye bulasma Ayni kisi oldugumuz icin benden de uzak dur evet aynı kişisiniz fakat bu konuyu devam ettirmenin anlamı yok.. bir üyelik daha alın bana ne
Yahu bu iş bitmemişmiydi. Gene yaptırım tasarısını oylamaya başlamışlar. İşin kötüsü 2/3 çoğunlukla çıkarsa Trump'ın veto yetkiside yokmuş. https://www.amerikaninsesi.com/a/tem...r/5143904.html
Forum Rules
Yer İmleri