Güzel bir atasözü veya tecrübe:
Bir insan, yola çıktıklarını yolda bulduklarıyla değişirse; o yolda buldukları tarafından mutlaka bir gün sırtından hançerlenirmiş.
Güzel bir atasözü veya tecrübe:
Bir insan, yola çıktıklarını yolda bulduklarıyla değişirse; o yolda buldukları tarafından mutlaka bir gün sırtından hançerlenirmiş.
Sn.Cigerci,
6.5 larda yine bilanço zamanı hisseye atıfta bulunmuştunuz. Hisse 10'a geldi yine bilanço zamanı yine sahalardasınız. Hisse varken her dönem böyle yazıyorsanız. Durumda bir gariplik var demektir. Ama elde kalmadıysa haklı serzeniş. Belli ki; Birilerine atıfta bulunuyorsunuz. Belki de haklısınız kendi açınızdan. Ama oyak satsa ne olacak? Anadolu satsa ne olacak? Birileri bir şekilde karşılıyor. Hareketi yaptıracak olan şey belli. Satışlar artsın, efk artsın yeter. Yönetime olan eleştirilerinizi de hatırlıyorum. Sanırım hala güven vermiyorlar size.
18 ekim 2019: 10.85
25 ekim 2019: 10.78
daha önceki dönüş yerleri
bakalım bugün nereden dönecek
rahat olun merak etmeyin tavan olmaz veya olamaz
tavan olması için para lazım
zaten yıllardır tavan yüzü görmedi
yatırım filan tavsiyesi değildir
rüya gördüm sayın
Metro Holding firmasından bahsediyorsunuz hiç tanımıyorum. Bilgim yok. Sanırım bist tüm bilanço filtrelememde kısa listeye girmediği için pek incelemedim.
Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.
Sn cigerci asagida metro nun linkini paylasiyorum. Topigine linki tiklayarak ulasabilirsiniz.. Kolaylik olsun diye son sayfayi paylasiyorum..
https://www.hisse.net/topluluk/showt...18213&page=924
Al - Sat - Tut tavsiyesi içermez.
Yer İmleri