Sayfa 182/213 İlkİlk ... 82132172180181182183184192 ... SonSon
Arama sonucu : 1701 madde; 1,449 - 1,456 arası.

Konu: İndikatörlere göre AL-SAT veren hisseler

1. hocam ii akşamlar sasa uşak kipa hakkında öngürünüzü öğrenebilirmiyim teşekkürler

2.  Alıntı Originally Posted by Hisşi Yazıyı Oku
    hocam ii akşamlar sasa uşak kipa hakkında öngürünüzü öğrenebilirmiyim teşekkürler
    SASA

Sasanın bilançosu güzeldi fakat bugünlerde bu sert tepkisi enteresan. güzel yükseldi. kısa vadede bir ikili diip yapmış gibiydi o formasyonda gayet iyi çalıştı bence. ciddi bir hacimle yükseldi bugün. takibe devam

KIPA
    Kipada 2,05 bandı bence önemli bir nokta buranın üstüne atarsa hızlı alımlar görebiliriz gibi.

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum, yazdıklarım, çizdiklerim ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Tamamen bilgi ve eğitim amaçlı olup kendi düşüncemdir.
    https://twitter.com/bist_teknik

3.  Alıntı Originally Posted by denizkiraz42 Yazıyı Oku
    sayın jamiryo sahol ve tatgd lütfen
    TATGD,

geçenlerde düşen kanalını kırmıştı. şimdilerde ise bir sıkışma oluşmuş gibi. 7,03 ve 7,09 bantları takip edilmeli bence. altında ve üstünde sert hareketler yapabilir yine.

SAHOL,
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum, yazdıklarım, çizdiklerim ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Tamamen bilgi ve eğitim amaçlı olup kendi düşüncemdir.

4. USAK,

trendi güzel gözüküyor. karı da geçen seneyle aynı hemen hemen. dikkatli olmak kaydıyla bu formunu sürdürebilir gibi.

5.  Alıntı Originally Posted by Jamiryo Yazıyı Oku
    Evet ASELS çok iyi gitti, uzun vadede bu sürecin devam edeceğini düşünüyorum açıkçası.

ANACM, TRKCM, TOASO, PETKM, ALARK, SODA, TAVHL bunlarda kesinlikle takip edilesi hisseler bence.
    GYO lardan TRGYO güzel gibi. EKGYO tekrar bir toparlanma sürecine girdi gibi. 2,95 i geçerse tekrar gücüne kavuşur bence.

ayrıca referandum sonrasında HALKB ve VAKBN güçlü olacak gibime geliyor. o da takip edilir bence.

Günlük trade eden arkadaşlar içinde bankalar gün içi iyi marjlar vermeye başladı gibi.

Ayrıca gündem de iyi takip edilmeli her an her şey olabiliyor. sadece tekniğe gömülmemek gerek uzun vadeci arkadaşlar için

AYGAZ ı unutmuşum onu da unutmayalım ;)
    Evet arkadaşlar şöyle bir takip listesini hatırlayalım istedim.

ANACM ve TRKCM bence güzel kar açıkladılar. güzel trendlerini orta ve uzun vadede korurlar diye düşünüyorum. bakalım bugün açılışları nasıl olacak.
    TOASO da gayet başarılı. PETKM e diyecek hiç birşey yok devamı gelecektir.

ALARK da temettü verdikten sonra tekrar aynı fiyatlarına geri döndü ve bilanço anlamında da ben kötü olduğunu düşünmüyorum.
    SODA dün akşam açıkladı karını. artış var orta uzun vade için bence güzel.

EKGYO la ilişiğimi kestim gibi. çok ağır ve bu piyasada gidemedi bir türlü.
    HALKB bilanço ve genel işleyiş anlamında iyi bir raya girdi ve bence devam ettirecektir. olumsuz haberlerde sendeliyor fakat güzel toparlıyor sonrasında. VAKBN de bence gayet iyi.

AYGAZ hem kar anlamında hem genel gidişat anlamında güzel. fakat tek sıkıntısı tahtası biraz boş, o yüzden dikkat etmek lazım ama orta uzun vade güzel bence.

bir de THYAO bence eski günlerine dönüş sinyali veriyor gibi. hem yabancı ilgisi hem de şirket genelinde toparlanmalar güzel oluyor.

6.  Alıntı Originally Posted by Jamiryo Yazıyı Oku
    SASA

Sasanın bilançosu güzeldi fakat bugünlerde bu sert tepkisi enteresan. güzel yükseldi. kısa vadede bir ikili diip yapmış gibiydi o formasyonda gayet iyi çalıştı bence. ciddi bir hacimle yükseldi bugün. takibe devam

KIPA
    Kipada 2,05 bandı bence önemli bir nokta buranın üstüne atarsa hızlı alımlar görebiliriz gibi.

SASA ilk hedef noktaya dokundu bakalım neler olacak. çok hızlı çıkışları oldu tedbir her zaman iyidir.

7. Hocam su atlas icin bi yorum yapabilirmisiniz lutfen tsk simdiden

GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Sn jamiryo Bey,

OTKAR için yorum yaparsanız memnun olurum

Asla bir yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 182/213 İlkİlk ... 82132172180181182183184192 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •