Sayfa 756/997 İlkİlk ... 256656706746754755756757758766806856 ... SonSon
Arama sonucu : 7970 madde; 6,041 - 6,048 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz IV

1.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Vay pinti dolarcilar vay, dolar gaymelerinizi satın tumofil alin, hem ekonomi neyim hareket eder, hemde ne hapşırık, ne de tosuruk derdiniz kalmaz!
    Metro ile 15-20 dakikada gideceğin yere 1 saat küsur zamanda gitmek istermisiniz sürekli dur kalkma ile

Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir

2.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Valla doğru, 70 bin nüfuslu yerdeyim, 100 bin dolar gaymeyi eve zor götürürüm.
    100 bin dolar 1 kilo bile etmez ki .

Eğer bankacı 5-10-20 balyalar vermez ise şayet

Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir

ABD Başkanı Donald Trump'ın bir bağış gecesinde söylediği sözler hem basında hem sosyal medyada oldukça fazla konuşuldu. Evliliği sık sık tartışılan Trump vurulması durumunda, eşi Melania Trump'ın ağlamayacağını düşündüğünü söyledi.

4.  Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Ben şu aralar metroda müzik yapanlara uyuz oluyorum. Yol kenarında müzik yaparsın canı isteyen durur dinler.
    Ben metro vagonunda zorla seni dinlemek zorundamıyım. Birde bunları alkışlayan ve para veren tipler var.
    Bu ülkede bunların tek çözümü var. Cezayı para isteyene değil verene keseceksin. Ondan sonra iş çıkışı sessiz sakin evine döneceksin.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Saçma sapan yorum yapma ne sakıncası var. Yapsınlar müziğini . Yok alana değilde, verene ceza kescekmişsin. Paran olmasa sen ne yapardın.

5. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Alıntı Originally Posted by samilkafkasya Yazıyı Oku
    Saçma sapan yorum yapma ne sakıncası var. Yapsınlar müziğini . Yok alana değilde, verene ceza kescekmişsin. Paran olmasa sen ne yapardın.
    Saçma sapan yorum yapan sizsiniz. Ne yazdığımı okumamışsınız bile yol kenarında müzik yaparsınız isteyen durur dinler diyorum.
    Ben metroya keyif için değil seyahat için biniyorum. Senin müziğini dinlemek zorundamıyım.
    Param yoksa çalışırım. Yardım toplamam. İlla yardım topayacaksan bunu zaten yasal yolları mevcut onları kullan

O egeli ben değilim

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Sabah sabah Senato Cumhuriyetçi Çoğunluk Lideri Mitch McConnell'in söylediklerini okudum da...

* Reis'in bir zamanlar ABD ile ilgili hemen her lafın başına yerleştirdiği "stratejik ortak" olma durumumuz anlaşılan ABD lilere göre "stratejik öneme haiz NATO müttefiğimiz"e evrilmiş...

* Kimimize göre baldırı çıplak Kürtler ise, ABD liler gözünde " Suriye’deki yerel Kürt ortaklarımız"a dönüşmüş.

Bunu bir de bizi yönetenler artık anlasa.

ABD kendine göre en önemli terörist Bağdadi'yi nokta atışı ile ortadan kaldırınca, bizim reis de bu duruma özenerek kendi teröristimiz ma ABD lilerin şu aralar kahraman general olarak pek sevdikleri Mazlum Kobani'yi aynı metodla ortadan kaldırabileceğini ilan etti dosta düşmana.

Onlar yapıyorsa biz de yaparız diyerek.

ABD gözünde Kürtlerin geldiği noktada böyle bir şey kimine göre zaten ağır hasarlı Türkiye-ABD ilişkisini koparır atar.

Trump'ın arada twitlediği gibi "dokunmayın Kürdüme" yoksa fena olur.

Rus savaş uçağını düşürüp pilotunu öldürüp, "gene gelirlerse gene yaparız", "ben ettim sen etme"ye evrilerek Türk-Rus ilişkilerinde daha üst bir aşamaya gitmeye alışan Türk diplomasisi bakarsın olası bir Kobani temizliği ile bozuk Türk-ABD ilişkilerini de onarır...

mı dersiniz?

8.  Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Ben şu aralar metroda müzik yapanlara uyuz oluyorum. Yol kenarında müzik yaparsın canı isteyen durur dinler.
    Ben metro vagonunda zorla seni dinlemek zorundamıyım. Birde bunları alkışlayan ve para veren tipler var.
    Bu ülkede bunların tek çözümü var. Cezayı para isteyene değil verene keseceksin. Ondan sonra iş çıkışı sessiz sakin evine döneceksin.

Bu yorumuna hayret ettim Egeli, ben seni başka biri diye düşünürdüm.

Sayfa 756/997 İlkİlk ... 256656706746754755756757758766806856 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •