Çukurova grubunun 6 şirketinden 5 İ tavan olmuştu diye hatırlıyorum
Çukurova grubunun 6 şirketinden 5 İ tavan olmuştu diye hatırlıyorum
Ben karanlıktaki kılıç, duvardaki gözcüyüm ben soğukta yanan ateş,şafak vaktindeki ışığım.ben uyurları uyandıran nida,diyar halkını koruyan kalkanım bu gece ve tüm gecelerde hayatımı ve onurumu gece nöbetçilerine adıyorum
Cukurova o cukuova degil.cukurova elektrik.20 sene öncesinden bir efsane.7 tl olan cukel ve kepez hissesinin..1 milyon tl.ola cağı kimsenin aklına gelmemişti.verdigi temettuleri söylemeye bile gerek yok
Sonuç, devlet Uzanların şirketleri ile birlikte bizim elimizdeki hisselere de el koydu. Bende (Uzanlara ait) Metaş vardı, üst seviyelerden satsam bugünki değeri tahmini 100.000 - 150.000TL ye eşitti, sıfır oldu. Metaşın limanı satıldı, bana düşecek pay bir okadardı, diğer bir dünya gayrimenkul ve fabrikası hariç. Uzanların malına elkoyanlar nasıl benim hissemede el koyuyor anlamıyorum. Devlet, İşletmeyi satınca küçük yatırımcının payını vermeli.
Pek çok hissede (EGS, Sabah gzatesi, Çukuruva vs) benzeri sıkıntılar yaşandı. KY'nın hisselerşni sıfırlayanlar Allahından bulsun. Şu an tüylerim diken diken oldu.
Umarım devlet benzeri hataları tekrarlamaz. YTD
Yer İmleri