Artan

1,41 14.63 18:10
28,38 10 18:10
55,00 10 18:10
267,50 9.99 18:10
123,40 9.98 18:10
Artan Hisseler

Azalan

47,70 -10 18:10
283,50 -10 18:10
45,36 -10 18:10
43,74 -10 18:10
12,99 -9.98 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

13.711.567.177,20 18:10
10.895.811.089,25 18:10
8.802.742.609,10 18:10
8.085.116.003,38 18:10
7.196.277.142,40 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 3142 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Dolarda Düşüş Kaçınılmaz

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. KaraKemal ve discretus iki uç. Normal bir insanın her ikisi gibi de olmaması gerekiyor, bunlar artık kutuplaşmış, eski Türkiye de partici diye nitelenen kimseler. Tahminim ( inşallah öyledir ) ikisi de siyasetten ekmek yiyen kimseler, sempatizan olarak bu kadar parti icin emek veriyorlarsa da ekmek yemelerini tavsiye ederim kendilerine nacizane.

Malesef dth lar olsun, başka pek çok konular olsun altında böyle iki tip fanatik seviyede parti tutan insanların toplumda büyük yer tutmaya başlamaları. Oysa ne diyor Kemal Atatürk? Vatanını en çok seven, işini en iyi yapandır. Herkes işine baksın siyasetten ekmek yemeyen siyaset yapmasın derim.

Ayrıca Sn. Selka'nın çok değerli yazılarının bu kakafoni içinde kaybolmasına da gönlüm razı gelmiyor, lütfen siyaseti bu başlığa karıştırmayalım.

Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    KaraKemal ve discretus iki uç. Normal bir insanın her ikisi gibi de olmaması gerekiyor, bunlar artık kutuplaşmış, eski Türkiye de partici diye nitelenen kimseler. Tahminim ( inşallah öyledir ) ikisi de siyasetten ekmek yiyen kimseler, sempatizan olarak bu kadar parti icin emek veriyorlarsa da ekmek yemelerini tavsiye ederim kendilerine nacizane.

Malesef dth lar olsun, başka pek çok konular olsun altında böyle iki tip fanatik seviyede parti tutan insanların toplumda büyük yer tutmaya başlamaları. Oysa ne diyor Kemal Atatürk? Vatanını en çok seven, işini en iyi yapandır. Herkes işine baksın siyasetten ekmek yemeyen siyaset yapmasın derim.

Ayrıca Sn. Selka'nın çok değerli yazılarının bu kakafoni içinde kaybolmasına da gönlüm razı gelmiyor, lütfen siyaseti bu başlığa karıştırmayalım.
    yanlışın var.. ben uçta birisi değilim.. siyasi hiç değilim..parti üyeliğim yok.. normalde bu yazıyı senden beklemezdim ama ne yazık ki demek herkes değişebiliyormuş..kendi fikrin varsa yazmalısın.. veya beğenmediğin yazı varsa şikayet botonuna basarak ilgili yerlere bildirmelisin..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

3. Değerli discretus bu başlıkta son 10 yazınızı bir sakin kafa okuyun isterim. Sn. Selka ne anlatıyor siz neler diyorsunuz. Malesef isminizi görünce ne yazdığınızı tahmin eder oldum, başka konular da var siyaseti özellikle o parti bu parti muhabbetini biraz bıraksak? Turkiyede yakın zamanda iktidar değişecek gibi duruyor zaten, büyük şehirler el değiştirdi, yeni bir siyasetçi jenerasyonu geliyor, bekleyelim gözleyelim. Ben yine bir şey değişmeyeceğini düşünüyorum çünkü siyaset toplumun malesef sadece aynası. Altta yatan demlgrafik ve sosyolojik olgular her gün değişiyor, her gün yeni bir siyaset her gün yeni bir toplum var bir kişinin lehine / aleyhine konuşmanın bize bir faydası yok diyorum yine.
     Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    yanlışın var.. ben uçta birisi değilim.. siyasi hiç değilim.. normalde bu yazıyı senden beklemezdim ama ne yazık ki demek herkes değişebiliyormuş..

4.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    KaraKemal ve discretus iki uç. Normal bir insanın her ikisi gibi de olmaması gerekiyor, bunlar artık kutuplaşmış, eski Türkiye de partici diye nitelenen kimseler. Tahminim ( inşallah öyledir ) ikisi de siyasetten ekmek yiyen kimseler, sempatizan olarak bu kadar parti icin emek veriyorlarsa da ekmek yemelerini tavsiye ederim kendilerine nacizane.

Kusuruma bakmayın.. Epey bir müdahale gelince kimseyi kırmadan bazı şeyleri yazmak istedim. Amacım siyaset değidlir. Tecrübelerimi anlatamak idi..

Asla kendimi politize olmuş hissetmem.. Ama anılarım, yaşanmışlıklarım ve tecrübelerim vardır...

Yine de haddimi aşmış isem, aff ola...

Konuyu burada şahsım adıma kapatıyorum...

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •