Sayfa 788/997 İlkİlk ... 288688738778786787788789790798838888 ... SonSon
Arama sonucu : 7970 madde; 6,297 - 6,304 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz IV

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Mesleğe başladığım 70'li yıllarda, vergiyi halka benimsetmek için sloganlar süslerdi vergi dairelerinin giriş kapılarını...

- Vergilendirilmiş kazanç kutsaldır...

- iradesiyle kendini vergileyen halk millettir.... gibi.

Bunlardan ilki, oldukça subjektif bir ifadedir. Kutsal kazanca atıfta bulunarak halkı zayıf yerinden yakalama gayretindedir. Halkımız pek pabuç bırakmaz bu konularda böyle yaklaşımlara.

İkinci slogana gelince, devlet düzenimiz düşünülecek olursa, teknik olarak doğru bir ifadedir.

Vergiyi yasa haline getirerek bürokrasiye uygulatan halkın seçtiği kişiler, halkın temsilcileridir.

Denecek bir şey yok.

Kimin devleti, ya da kimin egemen olduğu devlet diyerek tartışmayı başlatmazsak tabi.

Sildikçe devam ediyorsunuz sonra neden ceza aldım .. Biraz sakin ..

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Alıntı Originally Posted by vicente Yazıyı Oku
    Fetocu kopekleri tahliye ediyorlar tek tek
    bugün tüm kağıtlardan çıktım..
    bu dolar çöpüne değilde altın veya paund girebilirim..ytd
    bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
     Alıntı Originally Posted by savasC Yazıyı Oku
    bugün tüm kağıtlardan çıktım..
    bu dolar çöpüne değilde altın veya paund girebilirim..ytd
    Bizimle ve de bu başlıkla ilgisi nedir bu paylaştığın bilgi çöplüğünün?

5. Vay anasina...Buyuk bas Fetoculer bir bir disari cikarken en alt seviyedeki Fetoculeri dogduklarina pisman ediyorlar.
    Askeri Lise ogrencilerine muebbet cezasi veriyorlar.

Buna benzer bir durum Dogu da var. 20 yas alti cok sayida gence PKK nin sehir yapilanmasi sucundan muebbet cezasi verdiler...

Bir kez daha anladikki Turkiye Cimhuriyeti hukukun gucu ensesi kalinlara islemez...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
     Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    sn. yasar 213. sayili vergi usul kanunu diye sacma salak ne oldugu belli olmayan bir vergi hukukuna sahip olan bir de bunu daha sacma salak bir 6183 sayili amme alacaklari kanunu ile besleyen bir ulkede subjektif unsurlardan bahsetmenin anlamsizligi benim temel vurgu noktamdir

burada bir subjektiflik soz konusu ise o da olsa olsa tek tarafli olarak devletin uyguladigi vergi rejimi baskisidir.
    Bu arada beğenmediğiniz bu yasaların yerine nasıl bir yasa öneriyorsunuz ana hatlarıyla paylaşırsanız son derece yararlı olur.

Ya da bu yasalarda beğenmedikleriniz, mahzurlu konular, onları "saçma salak" yapan özellikler nelerdir?

Bilgilendirin bizleri.

7. suriyede kimse yardım etmesede mülteci şehirlerini kuracagız diyenler
    izmir gibi evet yanlış duymadınız izmir in bir köyünde 30 yıldır elektirik yokmuş

https://www.mynet.com/parasizliktan-...r-190101191085

8. boşuna tartışmanın anlamı yok
    ne vergisi olursa olsun son 6 yıldır 40 milyar usd bu halka degil suriyelilere harcanıyor vede harcanmaya devam edilecek hemde misliyle

Sayfa 788/997 İlkİlk ... 288688738778786787788789790798838888 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •