Sayfa 7/603 İlkİlk ... 567891757107507 ... SonSon
Arama sonucu : 4818 madde; 49 - 56 arası.

Konu: AKSEN - Aksa Enerji Üretim A.Ş.

1. Bu hisse ile ilgili herkesin bldigi ama itirac edemedigi bir bilgi odurmi hisseyi ove artmissa hisseyi minimum 1.00 tl assgi basacaklar patronun nakige ihtiyaci var benden gunah gitti gerisini parasi kendisine fazla gelenler dusunsun. (Not oyun tam olsun diye biraz daha gel yaparlar )

2.  Alıntı Originally Posted by faze Yazıyı Oku
    Enjsa da bilanço fena değil... Tahtacı yanlış yoldasın millet sinek gibi üşüşmeden çek şu kağıdı yukarı
    Bugunun aracı kurum dağılımını gördünüz mü hangi tahtacı

Geçmişe değil geleceğe bakın

3. Ayrıca şunu da söyleyeyim bilançonun süper gelmesine gerek yok geçen doneme yakın gelse o bile yeter

Alıntı Originally Posted by gazistan Yazıyı Oku
    Ayrıca şunu da söyleyeyim bilançonun süper gelmesine gerek yok geçen doneme yakın gelse o bile yeter

Geçen dönem , yani 2. Çeyrek çok güzel gelmişti. Aynı performansı gösterebilirse çok iyi olur ama bence 3. Çeyrek antalya nın iyi çalışmasına rağmen 2. Çeyrek ten daha kötü gelebilir, şayet böyle bir sonuç olursa doğal olarak biraz geri gelir. Bu sebeple tekrar girebilmek için takipteyim. Bakalım fırsat verecek mi?
    Benim esas beklentim son çeyreğin iyi geleceği yönünde.

5.  Alıntı Originally Posted by zoro136 Yazıyı Oku
    Bu hisse ile ilgili herkesin bldigi ama itirac edemedigi bir bilgi odurmi hisseyi ove artmissa hisseyi minimum 1.00 tl assgi basacaklar patronun nakige ihtiyaci var benden gunah gitti gerisini parasi kendisine fazla gelenler dusunsun. (Not oyun tam olsun diye biraz daha gel yaparlar )
    Peki, kağıdı şirket haberiyle uçurup daha yukarıdan niye çakmadı bu patron?

Geldik, gidiyoruz..
    Biçare gönüller! Ne giden son gemidir bu!
    Hicranlı hayatın ne de son matemidir bu.

6.  Alıntı Originally Posted by Cemilsavar Yazıyı Oku
    Şu bilanço öncesi yazmaya başlayan sonra ortadan kaybopanlara da bir anlam veremiyorum!!!
    hocam lafın bana ise ben 18 martta ilk alımı yaptım. Daha önce aksen ile bir geçmişim yoktu. O tarihten beri burdayım. bu bilanço bitsin diğer bilançoya kadar da burda olacağım. yani fiyat ne olursa olsun %95 ihtimal Nisan ortasına kadar burdayım. o zaman 1. çeyrek bilançosu da gelmiş olur.

yani özet ne olursa olsun bu bilançoda ben burdayım söz. arkadaşlar tahmin sordu diye beklentimi yazdım. İnşallah bu bilançoda benim iyimser tahminler gelirse Gana olmazsa bu şirketten bir şey olmaz yorumunuz için sayısal birkaç şey yazacağım.

yanlış anlamazsanız sizi de çok olumsuz görüyorum. Zaten olumsuzlukların çoğu fiyatlanmadı mı da hisse bu fiyatta. Gana riski olmasa bu hisse kaçta olur siz söyleyin. Gana sözleşme uzamazsa bu hisse 0 mı demek?

Bu arada şahsi enteresan isteğim, Keşke gana bekleyen 2 mia tl alacağımızı versede santral kapansın ben razıyım

bu arada tahminlerim bilançoya yöneliktir ve biraz iyimserdir AKSEN hisse fiyatı ile ilgili tahmin yapmak için müneccim olmak lazım

7.  Alıntı Originally Posted by Cemilsavar Yazıyı Oku
    Şu bilanço öncesi yazmaya başlayan sonra ortadan kaybopanlara da bir anlam veremiyorum!!!
    Bilançolar ne için var? Borsanın kuralı bu, beklenti öncesinde pozisyon alırsın, beklentin olursa ne ala yoksa gidip başka şirket bakarsın, buna fazla şaşırmayın , hatta böyle bi alışkanlık edinin

Doğal gaz, konutlarda başlıca ısıtma ve soğutma, sıcak
    su elde etme, pişirme amaçlı kullanılır. Küçük sanayi
    atölye ve fırınlarda üretimamaçlı olarak kullanılır. Demirçelik, çimento, kimya sanayinde, cam ve kiremit
    imalatında da yararlanılan doğal gaz, tekstil sektörü için
    de önemli bir enerji kaynağıdır.
    Otomobil ve araçlarda
    CNG olarak kullanımı da yaygınlaşmaktadır.

http://www.emo.org.tr/ekler/645e524a...&turu=X&sube=0
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

Sayfa 7/603 İlkİlk ... 567891757107507 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •