Kimler kaldı bir yoklama alalım. Cool artık gitmiştir diye düşünüyorum.
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Adam bize iftira atsın cevabını verince hemen silin oh ne ala forum, kaç oldu bunu yaptığınız...
Özelden kaç kişi yazdı bana şimdiye kadar buradan. Bir kişi çıksın desin bana sat tavsiyesi verdi diye hesabı silerim forumdan. Daha da diyeceğim yok...
2. çeyrek hedefime gelmişti %25 verecektim vermedim, gitsin bakalım gittiği yere kadar.
En son strateji olarak "düşeceğini düşündüğüm halde bir daha sat-al yapmayacağım, saçma sapan düşük fiyata gelirse ek alım yapacağım" yazmıştım, o günden beri tek lot işlemim olmadı tahtada. 1,50 $ a düşürse fiyat bakmadan stop olacaktım iyi oralara kadar basmadan çevirdi.
Bir arkadaşa da 9,95'ten aldırmıştım 20 kademe düşünce korkup sattı.
Sn cool ben şahsen senin artık hissede kaldığına inanmıyorum , sattığını söylemek te bir erdem , millete birşeyleri ispat etmek zorunda değilsin , eğer satmadıysanda kimse artık senin söylediklerine itibar etmez , sana da eva gözüyle bakarlar burada , burada doğru dürüst yazan birkaç kişiden biriydin
Hakikaten eva'ya ne oldu. Hisse 2. Çeyrek sonrası 11 e 10 a düşerken nasılsınız gençler kazanıyor muyuz diye kafa bulurdu![]()
Yer İmleri