Sayfa 59/864 İlkİlk ... 949575859606169109159559 ... SonSon
Arama sonucu : 6910 madde; 465 - 472 arası.

Konu: KLMSN - Klimasan Klima

1. Kendi de döndürür ne olacak 10 milyon da döndürür yaz yaz al para işi bu işler. Herkesi ikna etti ama satmaya gibi isini biliyor çok fena.
     Alıntı Originally Posted by CahilCuhela Yazıyı Oku
    1.400.000 lot tek bir günde alındı.
    Kim kalacak ki

2.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Güzel yazıyorsun da çok sivri dillisin başkan sevmez kimse seni azıcık üsluba dikkat etsen derdini daha iyi anlatırsın.

9.51 aldığım mala 2 3 hafta sonra 17.35 teklif edilirken kâğıtta kalmak... kolay değil elbette. Biz de verdik biraz azala azala gidiyoruz bakmayın böyle konuştuğuma.
    [emoji23][emoji23] tamam başkan..dikkat edicem bundan sonra ..

3. Kimler kaldı bir yoklama alalım. Cool artık gitmiştir diye düşünüyorum.

SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Adam bize iftira atsın cevabını verince hemen silin oh ne ala forum, kaç oldu bunu yaptığınız...

Özelden kaç kişi yazdı bana şimdiye kadar buradan. Bir kişi çıksın desin bana sat tavsiyesi verdi diye hesabı silerim forumdan. Daha da diyeceğim yok...

Alıntı Originally Posted by pamuk Yazıyı Oku
    Kimler kaldı bir yoklama alalım. Cool artık gitmiştir diye düşünüyorum.

SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    2. çeyrek hedefime gelmişti %25 verecektim vermedim, gitsin bakalım gittiği yere kadar.

En son strateji olarak "düşeceğini düşündüğüm halde bir daha sat-al yapmayacağım, saçma sapan düşük fiyata gelirse ek alım yapacağım" yazmıştım, o günden beri tek lot işlemim olmadı tahtada. 1,50 $ a düşürse fiyat bakmadan stop olacaktım iyi oralara kadar basmadan çevirdi.

Bir arkadaşa da 9,95'ten aldırmıştım 20 kademe düşünce korkup sattı.

6.  Alıntı Originally Posted by CooL Yazıyı Oku
    Adam bize iftira atsın cevabını verince hemen silin oh ne ala forum, kaç oldu bunu yaptığınız...

Özelden kaç kişi yazdı bana şimdiye kadar buradan. Bir kişi çıksın desin bana sat tavsiyesi verdi diye hesabı silerim forumdan. Daha da diyeceğim yok...
    Bir kaç defa yazmıştın Cool 10 altına sarkarsa durmam , şirketin geçmişi çok kötü , 12 den verdiler milletin eline , 10 altına 2 dip yapar gibi sözlerin vardı , bunlar direkt değil ama dolaylı olarak sat tavsiyesi yerine geliyor , saygılar , yanlış anlama sana saygım var

7.  Alıntı Originally Posted by CooL Yazıyı Oku
    2. çeyrek hedefime gelmişti %25 verecektim vermedim, gitsin bakalım gittiği yere kadar.

En son strateji olarak "düşeceğini düşündüğüm halde bir daha sat-al yapmayacağım, saçma sapan düşük fiyata gelirse ek alım yapacağım" yazmıştım, o günden beri tek lot işlemim olmadı tahtada. 1,50 $ a düşürse fiyat bakmadan stop olacaktım iyi oralara kadar basmadan çevirdi.

Bir arkadaşa da 9,95'ten aldırmıştım 20 kademe düşünce korkup sattı.
    Sn cool ben şahsen senin artık hissede kaldığına inanmıyorum , sattığını söylemek te bir erdem , millete birşeyleri ispat etmek zorunda değilsin , eğer satmadıysanda kimse artık senin söylediklerine itibar etmez , sana da eva gözüyle bakarlar burada , burada doğru dürüst yazan birkaç kişiden biriydin

8. Hakikaten eva'ya ne oldu. Hisse 2. Çeyrek sonrası 11 e 10 a düşerken nasılsınız gençler kazanıyor muyuz diye kafa bulurdu

Sayfa 59/864 İlkİlk ... 949575859606169109159559 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •