Sayfa 64/864 İlkİlk ... 1454626364656674114164564 ... SonSon
Arama sonucu : 6910 madde; 505 - 512 arası.

Konu: KLMSN - Klimasan Klima

Alıntı Originally Posted by Belekkimi Yazıyı Oku
    Dünkü alışı kastetmistim...yatırım fonların 244 bin lot gözüküyor.
    yarın belli olur...
    Benim programda dünkü takaslar patlak, %100 bedelsiz yapmış gibi 2 ile çarpmış bütün takası.

2.  Alıntı Originally Posted by CooL Yazıyı Oku
    Bıktırdı iftiralarınız, neyini düşsün diye bekleyeyim, satmış olsam bu fiyatlardan s...ler almam hisseyi. Ulver bitti bir de seninle mi uğraşacağız...

Bugün sat-al günüydü hedefimin üzerinde olduğu için kaptırdım demem realize derim. Eşleşmeye verdim 1.200 tane, işim çıkınca aldım geri 18,01'den.

5,28 maliyet var bende, dolar olarak da 1,35$ taban olsa ne yazar... Dursun işte, sat-al yaparım bundan sonra %20-40 arası miktarla, giderse de gider kazanacağımı kazanmışım zaten.

Tepesi dibi 20bin TL'ye yakın overall farketmiş bugün öyle düşününce can sıkıyor haliyle, en güzeli bilgisayar oyunu oynuyor gibi düşünmek...
    Bak biraz çıktı hisse yine sinirlenmeye başladın , almam diyorsun alıyosun sen şu an farklı bir psikoloji içindesin cool , harbi tanınmayacak durumdasın

Alıntı Originally Posted by ibagatir Yazıyı Oku
    Bak biraz çıktı hisse yine sinirlenmeye başladın , almam diyorsun alıyosun sen şu an farklı bir psikoloji içindesin cool , harbi tanınmayacak durumdasın
    Sat-Al yaptım sabah önceden mal kaptırıp geri almadım. Boş boş duracağına 300TL para kazandık işte... Tepesini dibini bilsek 10-15bin de kazanabilirdim de yok öyle bir dünya.

AK yatırım listeden çıkartmış. Haber yolladı şimdi.

Alıntı Originally Posted by CooL Yazıyı Oku
    AK yatırım listeden çıkartmış. Haber yolladı şimdi.
    Ne güzel! Verdiği hedef fiyat el freni görevi yapıyordu hissede! Madara olmamak için haber göndermiş!

Şimdi 3. Çeyrek kar daha çok önem kazandı!

Alıntı Originally Posted by serdarkazanci Yazıyı Oku
    Ne güzel! Verdiği hedef fiyat el freni görevi yapıyordu hissede! Madara olmamak için haber göndermiş!

Aslında 2. çeyrek ile böyle hareket yapsa hiç birimiz şaşırmazdık, ******** mal boşaltıp saldı aşağı hisseyi algı bırakmadı. Şimdi 3. çeyrek pek parlak gelmezse bu sert hareketin sert düzeltmesi olur, yazık olur yine. Adam gibi bilanço fiyatlamak varken Galip kağıdı gibi pislik hareketler yapıyorlar.

Alıntı Originally Posted by CooL Yazıyı Oku
    Aslında 2. çeyrek ile böyle hareket yapsa hiç birimiz şaşırmazdık, ******** mal boşaltıp saldı aşağı hisseyi algı bırakmadı. Şimdi 3. çeyrek pek parlak gelmezse bu sert hareketin sert düzeltmesi olur, yazık olur yine. Adam gibi bilanço fiyatlamak varken Galip kağıdı gibi pislik hareketler yapıyorlar.
    Bardağın boş kısmına bakmayı bırakın
    Kimse size göre tahta yapmaz,
    Al-sat para kazan ne ala

8.  Alıntı Originally Posted by serdarkazanci Yazıyı Oku

Aynen , beğendiği hisselere bak akın yataş 10,20 fk ile işlem görüyor bu 5 bile değil pegasus %20-30 marjı var bunu beğeniyor bu yatırım kuruluşlarını anlamak ta zor

Sayfa 64/864 İlkİlk ... 1454626364656674114164564 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •