Valla yucin ortalarda yok. O gelip çite “her” demeden bizim soda milim kupırdamaZ
Valla yucin ortalarda yok. O gelip çite “her” demeden bizim soda milim kupırdamaZ
Lot altı tüpo satılıyo ankarada turan güneşte nişantaşı pazarı var. 0.01 lot alabiliyon. Pazartesi Perşembe açılıyor. Egeen de kampanya vardı geçen pazartesi .0.005 lot egeen alana 1 lot soda yarım lot da TAVHL veriyorlardı. Millet fakir tabi 0.005 lot aldılar ben 1 lot aldım. Yanına fiziki net 50kg soda külü verdiler. Ben de külü ayırdım çuvalı mayo yaptım
![]()
Burada yazdıklarımın hiçbiri yatırım tavsiyesi değildir, kendi düşüncelerimdir.
Hiçbir hisseye toplu alım yapmıyorum manasında o. Çünkü Türkiye'nin en iyi şirketleri inanılmaz hisse değerlerine düştüler. Düşünün, o kumbarada 25 TL'den alınmış TTRAK'lar da var. SODA, EREGL sizce de çok ucuz kalmadı mı? Hele TRKCM var onun 2.50 altına nasıl geldiği bile muamma zira defter değeri 4.74.
Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir. Kendi aklınıza ve tecrübelerinize göre yatırımlarınıza yön veriniz.
SODA 7.11.2019
Yabancı oranı % 38.60
Pivot: 5.58
1.Destek: 5.54
2.Destek: 5.48
1.Direnç: 5.64
2.Direnç: 5.68
evet trakyacam da çok underestimated şu an. bakmayın esra hanımcığım siz osmana. sizin kumbarayı çok merak ettim. Dün TTRAK ın lafı geçmedi bugün TTRAK da çıktı. daha neler var kimbilir... Kazancınız bol, yüzünüzden gülücük eksik olmasın. forumumuzu onurlandırıyorsunuz.
Şeyma'nın da defter değeri x lira ama piyasa degeri 10x lira. Piyasanin kimi nasil ne amacla fiyatladigina akil sir ermiyor. Erenlerin sagi solu belli olmaz. Acun gibi spek lazim ki 3 kurusluk hisseyi 30 lira yapsin.
Yer İmleri