Sayfa 130/899 İlkİlk ... 3080120128129130131132140180230630 ... SonSon
Arama sonucu : 7187 madde; 1,033 - 1,040 arası.

Konu: SODA - Soda Sanayii

1. Valla yucin ortalarda yok. O gelip çite “her” demeden bizim soda milim kupırdamaZ

Duhul
    Dec 2017
    İkamet
    Ankara - 35
    Gönderi
    8,509

SODA - Soda Sanayii

Alıntı Originally Posted by Oralet_Osman Yazıyı Oku
    Ablacım sizde nasıl bir kumbara var ki içinden çıkan bozukluklarla 127 liralık Tüpo alabiliyosunuz? Benim kumbaradan çat taşlasa 70 lira çıkıyor o da 3 ayda.
    Lot altı tüpo satılıyo ankarada turan güneşte nişantaşı pazarı var. 0.01 lot alabiliyon. Pazartesi Perşembe açılıyor. Egeen de kampanya vardı geçen pazartesi .0.005 lot egeen alana 1 lot soda yarım lot da TAVHL veriyorlardı. Millet fakir tabi 0.005 lot aldılar ben 1 lot aldım. Yanına fiziki net 50kg soda külü verdiler. Ben de külü ayırdım çuvalı mayo yaptım

Burada yazdıklarımın hiçbiri yatırım tavsiyesi değildir, kendi düşüncelerimdir.

Alıntı Originally Posted by NSHYDN Yazıyı Oku
    Lot altı tüpo satılıyo ankarada turan güneşte nişantaşı pazarı var. 0.01 lot alabiliyon. Pazartesi Perşembe açılıyor. Egeen de kampanya vardı geçen pazartesi .0.005 lot egeen alana 1 lot soda yarım lot da TAVHL veriyorlardı. Millet fakir tabi 0.005 lot aldılar ben 1 lot aldım. Yanına fiziki net 50kg soda külü verdiler. Ben de külü ayırdım çuvalı mayo yaptım

Bu cuvalin icindeki 50 kg gelmez. Osa olsa 25-30 kg gelir. Anlayacağınız soda külü daha ağır cekiyor abininkinden.

4.  Alıntı Originally Posted by Oralet_Osman Yazıyı Oku
    https://eksiup.com/p/3m2883376stx

Görüyorum ki aramıza yeni arkadaşlar katılmış. Hoş gelmişler. Mahmut hoca ensenizde ona göre beyler, yeni gelenlere sigara ikram ediyormuşsunuz içtirtmezzz, asılıyomuşsunuz astırtmazzzz, dalga geçtirtmezzzzz, efendi efendi takılın burda. Onları da kendinize benzetmeyin.

Buranın en eskisi M.Ö. 896'da antik Ankara'nın o zamanki adı İssen Buga mevkiinde balta ve çakmak taşlarıyla çıkarılan soda külü tesislerine ortak olan ve halen ky olarak ortaklığı devam eden NSHYDN'dır. Yucin abiden sonra tabii ki. O gittiği için onu saymıyoruz, saylanmaz. Her neyse, hayırlı uğurlu olsun, bol kazançlar dilerim herkeşe.
    Teşekkür ederim.Hepimize bol kazançlar.

Ablacım sizde nasıl bir kumbara var ki içinden çıkan bozukluklarla 127 liralık Tüpo alabiliyosunuz? Benim kumbaradan çat taşlasa 70 lira çıkıyor o da 3 ayda.

Hiçbir hisseye toplu alım yapmıyorum manasında o. Çünkü Türkiye'nin en iyi şirketleri inanılmaz hisse değerlerine düştüler. Düşünün, o kumbarada 25 TL'den alınmış TTRAK'lar da var. SODA, EREGL sizce de çok ucuz kalmadı mı? Hele TRKCM var onun 2.50 altına nasıl geldiği bile muamma zira defter değeri 4.74.
    Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir. Kendi aklınıza ve tecrübelerinize göre yatırımlarınıza yön veriniz.

Duhul
    Dec 2017
    İkamet
    Ankara - 35
    Gönderi
    8,509
    SODA 7.11.2019

Yabancı oranı % 38.60
    Pivot: 5.58
    1.Destek: 5.54
    2.Destek: 5.48
    1.Direnç: 5.64
    2.Direnç: 5.68

Duhul
    Dec 2017
    İkamet
    Ankara - 35
    Gönderi
    8,509
     Alıntı Originally Posted by esramarka Yazıyı Oku

Hiçbir hisseye toplu alım yapmıyorum manasında o. Çünkü Türkiye'nin en iyi şirketleri inanılmaz hisse değerlerine düştüler. Düşünün, o kumbarada 25 TL'den alınmış TTRAK'lar da var. SODA, EREGL sizce de çok ucuz kalmadı mı? Hele TRKCM var onun 2.50 altına nasıl geldiği bile muamma zira defter değeri 4.74.
    evet trakyacam da çok underestimated şu an. bakmayın esra hanımcığım siz osmana. sizin kumbarayı çok merak ettim. Dün TTRAK ın lafı geçmedi bugün TTRAK da çıktı. daha neler var kimbilir... Kazancınız bol, yüzünüzden gülücük eksik olmasın. forumumuzu onurlandırıyorsunuz.

8. Şeyma'nın da defter değeri x lira ama piyasa degeri 10x lira. Piyasanin kimi nasil ne amacla fiyatladigina akil sir ermiyor. Erenlerin sagi solu belli olmaz. Acun gibi spek lazim ki 3 kurusluk hisseyi 30 lira yapsin.

Sayfa 130/899 İlkİlk ... 3080120128129130131132140180230630 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •