Sayfa 174/1000 İlkİlk ... 74124164172173174175176184224274674 ... SonSon
Arama sonucu : 7995 madde; 1,385 - 1,392 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI II ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Kartal Yazıyı Oku
    Hocam ACC tablosu yanlış sanki ???
    Yanında not yazıyor üstadım dağılım raporu bekleniyor diye Akşama doğru gelmiş dağılım yarın güncelleyeceğim ACC'yi

2.  Alıntı Originally Posted by Kartal Yazıyı Oku

Ben direk fon sayfasına daldım O zaman geçen ayki tablo ikimizden birinde yanlışmış, avisa ve garan var ACC de.. Neyse, pardon Mustafa hocam.
    Yanlış olabilir üstadım excele al kopyala yaptım tekrar kontrol etmedim Arada satırlar gitmiş olabilir

3.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Yeni dağılımlara göre güncelledik hisse fonları

https://docs.google.com/spreadsheets...it?usp=sharing
    Linki imza gibi mesajlarınızın altına eklerseniz, her yazdığınız mesajda görür faydalanırız.

Birde ben şu saate baktım, çıkan tablo bu gün sonunu otomatik olarakmı gösteriyor.

4. Yfv fon getirisini ya da götürüsünü görebilen var mı arkadaşlar? Teşekkürler...

5.  Alıntı Originally Posted by shangil Yazıyı Oku
    By tcd gibi fonlar 3 gunde nasil kazanirlar va acaacaba kesin getirisi normal gunden az oluyormu? Positive varsayalim
    Bilen varmi?

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    13 une kadar tcd zamani
    Sonra hisse yogunlar denenebilir
     Alıntı Originally Posted by Maydonozcu Kamil Yazıyı Oku
    Harika bir seçim üstadım. Siz bu işin erbabısınız hakikaten.
    Webster üstadın stratejileri mükemmel.
    TCD'de performans bekliyorum ben de.
    10 yıldır bu forumdayım diyenleri de gördük, kayboluyorlar.
    Hisse ağırlıklı fonlara bakmaya başladık.
    YTD.
    Son düzenleme : jmk99; 09-11-2019 saat: 09:31.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

7. Herkes kötülerken almış ve Tcd ye girişler başladığında, övülmeye başladığında satacağım demiştim.. Kısa sürede yüzde 10 kazandım, yavaş yavaş satma zamanı geliyor gibi.. Bu arada uzun vadeli borçl. Araçları alan arkadaşları tebrik ederim, balarılı bir tercihte bulundular.. Doğru zamanlama ve doğru fon türünü seçmek kazqncı getiriyor.. Herkes için hayırlısı...

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    ben o zarı attım dostım ve güzel oldu. Ayrıca kira sertifikalarının tahvillerden farklı hareketler yaptığı da bir kez daha kanıtlandı
    Zpk içinde kısa vadeli kira sertifikaları var. Dün özellikle uzun vadeli tahvillerde yükseliş olurken kısa vadeli bonolar genelde yatay seyretti., bazıları da hafif aşağı yönlü hareket etti. Dolayısıyla kısa vadeli kira sertifikalarının hareketini uzun vadeli tahvillerle karşılaştırarak netice çıkarmaya çalışmak sağlıklı olmaz. Karşılaştırma yapılacaksa kısa vadeli kira sertifikaları ile kısa vadeli bonolar arasında yapmak gerekir.

Sayfa 174/1000 İlkİlk ... 74124164172173174175176184224274674 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •