Bekleyemezsen %100 gördümü verirsin,giderse 5-10kat, arkasından seyredersin.
Gitmezde geri dönerse sen haklı çıkarsın...
Venus_V3_5070 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bekleyemezsen %100 gördümü verirsin,giderse 5-10kat, arkasından seyredersin.
Gitmezde geri dönerse sen haklı çıkarsın...
Bildiklerini anlat, ama akıl vermeye kalkma,Anlatılanları iyi dinle,ama hepsini doğru sanma,Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir unutma...
satıcılar güçlü diyor.. güç kaybediyor diyor.. bir ekonomi dergisi diyor..
https://www.ekonomist.com.tr/borsa/b...0-11-2019.html
Twitter'da bugun okudugum mesajlarin hepsi olumsuz nerdeyse..sat kurtul 1,50'den yerine koyarsin tarzinda..yolda gorse tanimayacagi insanlara yardim etmek icin cirpinan insanlar olduguna nedense hic inanasim gelmiyor..kim iyi niyetli kim degil belirsiz..
1.50ye gelirse ben kaptırdıklarımı
Bildiklerini anlat, ama akıl vermeye kalkma,Anlatılanları iyi dinle,ama hepsini doğru sanma,Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir unutma...
Yerine koyarım
bende koymayı düşünüyorum hatta maliyi bile gözden çıkarabilirim o derece yani![]()
Sonucta burasi borsa, hersey ama hersey ihtimal dahilinde ama sahsi dusuncem o kadar gevseyecegini zannetmiyorum..haftanin son iki gunundeki hareket insanlari tedirgin etti ama dikkat edilirse kagidin ana sahipleri deutsche+citi'nin satisini ben gormedim..biraz tedirginlik hissettirip mal sattirma cabasi olarak goruyorum..
Yer İmleri