Siliyorum ve ısrarla hakaret içeren sözlerle devam ediyorsunuz.. Lütfen ceza vermek istemiyorum , fikirleri beğenirsiniz yada beğenmezsiniz hakaret etmeden, kötü söz kullanmadan ne yazacaksanız yazın..
Siliyorum ve ısrarla hakaret içeren sözlerle devam ediyorsunuz.. Lütfen ceza vermek istemiyorum , fikirleri beğenirsiniz yada beğenmezsiniz hakaret etmeden, kötü söz kullanmadan ne yazacaksanız yazın..
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Onu bilmiyorum da akrabasını ikna etti ev almaya evi eski imiş onu satıp üste verip sıfır daire almaya karar verdi dolarları bozacak sanırım .
MB vs ekonomi hakkında bilgisi vardı kadının doktora öğrencisi imiş .
Adam hitabet gücü o kadar etkili ki hemen girip sahibinden baktım bende [emoji85][emoji85][emoji85]
Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir
Kolay gelsin..
Demincek bizim topiğe haftasonu panaromasını ilettim.. Panorama yani..
Forumdaşlar, İstanbul dışındaydım, Kredi kartının ödemesi Cuma günüymüş. Unutmuşum bu sabah 6.30 gibi birden hatırladım ve ödedim. Banka kredi puanı v.b gibi bir mimleme yapar mı? Bu konuda bir tolerans var mı?
En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
Kredi notinu etkileyecegini sanmam ama rapora girse bile sicilin temiz ise banka görevlileri dikkate almaz.
bir halt olacağı yok.
N11 i çılgın Türkler göçertmiş. Bu saatte bile girilmiyor.
bir halt olacağı yok.
Eskiden burada epey guzel ekonomik ve finans konulari tartisilir yazilirdi....Dolardan umut kesilince topik kavga, dovus ve siyasi tartismalar yerine donmus.......
Ne zaman buraya gelsem meyhanenin onu gibi burada kavga var. Moderatorlere uzuluyorum..... zamanlarinin cogunu bu topik basinda nobet tutarak geciriyorlar.......![]()
![]()
En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
Yer İmleri