Sayfa 869/997 İlkİlk ... 369769819859867868869870871879919969 ... SonSon
Arama sonucu : 7970 madde; 6,945 - 6,952 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz IV

Siliyorum ve ısrarla hakaret içeren sözlerle devam ediyorsunuz.. Lütfen ceza vermek istemiyorum , fikirleri beğenirsiniz yada beğenmezsiniz hakaret etmeden, kötü söz kullanmadan ne yazacaksanız yazın..

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

2.  Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    50-60 yaşındaki adamın bir yerleri uyurken açıkta kalmış derim ben..

Şaka bir yana,o şahsın elinde muhtemel o bayana kakalamak pardon satmak istediği bir taşınmaz var,kadında altın ve dolar olduğunu biliyor,ayrıca uzun süredir zarar yazan bazı hisse senetleri var,win -win durumu hem kadına elindeki arsa veya evi satacak,hemde hisseleri değer kazanacak,bu konuştukları gelecek bir zaman diliminde gerçek olabilir(10 yıl-20 yıl-50 yıl vb..)ama şu anki ekonomik şartlarda,insanlar güvenli liman olarak gördükleri döviz ve altını bırakıp hemde 2 katına çıkacak ev almaları fikri sadece mülk sahipleri için tatlı bir rüyadır..
    Onu bilmiyorum da akrabasını ikna etti ev almaya evi eski imiş onu satıp üste verip sıfır daire almaya karar verdi dolarları bozacak sanırım .

MB vs ekonomi hakkında bilgisi vardı kadının doktora öğrencisi imiş .

Adam hitabet gücü o kadar etkili ki hemen girip sahibinden baktım bende [emoji85][emoji85][emoji85]

Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir

Kolay gelsin..
    Demincek bizim topiğe haftasonu panaromasını ilettim.. Panorama yani..

4. Forumdaşlar, İstanbul dışındaydım, Kredi kartının ödemesi Cuma günüymüş. Unutmuşum bu sabah 6.30 gibi birden hatırladım ve ödedim. Banka kredi puanı v.b gibi bir mimleme yapar mı? Bu konuda bir tolerans var mı?
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Kredi notinu etkileyecegini sanmam ama rapora girse bile sicilin temiz ise banka görevlileri dikkate almaz.
    bir halt olacağı yok.

N11 i çılgın Türkler göçertmiş. Bu saatte bile girilmiyor.
    bir halt olacağı yok.

7. Eskiden burada epey guzel ekonomik ve finans konulari tartisilir yazilirdi....Dolardan umut kesilince topik kavga, dovus ve siyasi tartismalar yerine donmus.......

Ne zaman buraya gelsem meyhanenin onu gibi burada kavga var. Moderatorlere uzuluyorum..... zamanlarinin cogunu bu topik basinda nobet tutarak geciriyorlar.......

8.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Kredi notinu etkileyecegini sanmam ama rapora girse bile sicilin temiz ise banka görevlileri dikkate almaz.
    Geçen ay limit arttırımı istemiştim kabul edilmişti. Piyasadaki çekler sıkıntılı olduğu için artık neredeyse tüm ödemeleri kredi kartı ile yapıyorum. İleride de o nedenle tekrar limit arttırımı gerekecek. Umarım sorun olmaz. Bilgi için teşekkürler.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Sayfa 869/997 İlkİlk ... 369769819859867868869870871879919969 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •