Arama sonucu : 1545 madde; 1 - 8 arası.

Konu: CCOLA - Coca Cola İçecek

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by pluto Yazıyı Oku
    kar veya zarar hiçbirşeyi değiştirmiyor bu hissede ilginç... tarihi rekor kıran bir borsa da ccola enkaz görünümünde. üretimi pazar payı yatırımları reklamları vs vs herşey artarken hisse yerinde sayıyor.
    Endeksin geriye doğru sarkması halinde bugün ki görünümü verenlerin ky' yi daha da zorlayacağını düşünüyorum. YTD...
    Dostum, son 1 yila gore BIST'in 30% asagisinda...2013-2015 de karini yapmis yapacagi kadar. Tum babalarda durumun farkinda zararlarini azaltmak icin 2 yildir al-sat'larla zarari azaltmaya calisiyorlar. Hisseyi bir kenara koy, sirket surekli zarar acikliyor zaten. 1 ceyrek 100milyon zarar aciklamis, o zarari su icmeyi birakip sadece kola icsen bile cikartamazsin... insanlar artik asitsiz icecege yoneliyor, icetea sektoru hersene buyurken kola pazari daraliyor.... stop loss'dayiz. Bizde araci kurumlarin oyununa geldik( potansiyel soyle, potansiyel boyle) kademeli olarak satip kacmaya calisiyoruz

2.  Alıntı Originally Posted by Jamemre Yazıyı Oku
    Dostum, son 1 yila gore BIST'in 30% asagisinda...2013-2015 de karini yapmis yapacagi kadar. Tum babalarda durumun farkinda zararlarini azaltmak icin 2 yildir al-sat'larla zarari azaltmaya calisiyorlar. Hisseyi bir kenara koy, sirket surekli zarar acikliyor zaten. 1 ceyrek 100milyon zarar aciklamis, o zarari su icmeyi birakip sadece kola icsen bile cikartamazsin... insanlar artik asitsiz icecege yoneliyor, icetea sektoru hersene buyurken kola pazari daraliyor.... stop loss'dayiz. Bizde araci kurumlarin oyununa geldik( potansiyel soyle, potansiyel boyle) kademeli olarak satip kacmaya calisiyoruz
    Güzel diyorsunda Nasdaq'da 1 yıl içinde 119 usd dan 204 usd gelmiş. Demek ki asitli içecek hala içiliyor.

3.  Alıntı Originally Posted by Archill Yazıyı Oku
    Güzel diyorsunda Nasdaq'da 1 yıl içinde 119 usd dan 204 usd gelmiş. Demek ki asitli içecek hala içiliyor.
    Ben bu forum Turkiye Coca Cola diye biliyorum dostum. Amerikalilarin tuketim aliskanliklari veya oradaki kolanin operasyonel yapisi hakkinda bilgim yok. Olsa da Turkiye vs Amerika Elma-Armut karsilastirmasi olur

4. Arkadasım hayali seyleri anlatmanıza gerek yok! Bilancosu ortada acın bakın satabiliyormu satamıyormu? Durmadan yaıtırım yapılıyor. Varlıklarını degerlerini artıtırırken cola icilmiyor demek bence birazcık ezebere konusmadır. Ustelik ccola icecek zaten kola satmıyor!

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •