Sayfa 901/997 İlkİlk ... 401801851891899900901902903911951 ... SonSon
Arama sonucu : 7970 madde; 7,201 - 7,208 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz IV

1. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

2. Trump gomerse dolara bu gece yarin 5.7 altina gider
    Ne trump mis be dolarin kabusu oldu
    Abd denen muz cumhuriyeti başkanlık makamini borsa manipulatorlugu icin kullandi resmen

3. 1.1006 dan yumoşa döndüm bünyaminleri

4.  Alıntı Originally Posted by EREGLTUPRS Yazıyı Oku
    Nihayet Türk-İş, Hak-İş, DİSK birleşip vergiler konusunda ücretlilerin canlarının yandığını ve düzeltilmesi gerektiğini belirten bir ortak açıklama yapmışlar...

Herkes uyandı artık bu vergiler konusunda...

Bi taraf eziliyor bi taraf hala toplanan vergilerle İSRAF peşinde...
    Vergi konusunda en küçük bir iyileştirme yapılacağını sanmıyorum.Matbaa gibi para basan yer, savunmasız bordrolar. Mevcut oranları bile aratır bu zihniyet.100bin tl lik otomobili 200 bine satan adam çalışana acimaz.Umarim yanılırım.
    Bir ülkede yalakalığın getirisi, dürüstlüğün getirisinden fazla ise, o ülke batar. Montesquieu

5. Bolivya da Demokratik secimlerle %60 halk destegi ile iktidara gelen sol ve ulusalci devlet baskani Morales Batli guclerin destek verdigi askeri bir darbe iktidardan indirildi.

Yerine Neoconlarin sectigi kukla bir surtuk basa getirildi. Devlet nisaninida askerler takmis.

Latin Amerika da halk destegi ile secimle iktidara gelen sol hukumetler Batili guclerin ya askeri yada yargi darbesi ile birbir iktidardan dusuruluyor.

6.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    1.1006 dan yumoşa döndüm bünyaminleri
    Viopta mi poz aldin ?
    insallah kazanirsin.
    Bende p.tesi gunu viop ta long poz acmistim. Yukseldikten sonra dun tekrar aldigim yere gelince teknige uyup stopladim. Yerine ons altinda long oldum.

Yanliz viop da eurusd parite islemleri cok sig trade etmek zorlasiyor.

7. Dth i fena sopaliyorlar

dolar konusunda hiç bir endişem yok..
    son ithalat verilerine göre ithalatın artma eğilimi açıkça belirgenlişmiş..rekabetçi kur daha yukarı seviyelerde.. bunu görmezlerse kendi bilecekleri bir şey..

diğer yandan.. standart dolar tutan kişiler için zaten bir problem yok.. onların stratejisi risklere karşı sigorta..
    ayrıca..TL varlık trade edip işlemin son adımında dolar üzerinden muhasebeleştirenler için de doların düşmesi bilakis iyi bir şey..

burada kabulumüz elbette abd nin ülke olarak ticaret ve teknolojide baskın rolünün devam edeceği ve doların dönemlik dalgalanmalardan bağımsız olarak global alım gücünü yansıtacak en iyi araç ve gösterge olması..

volatilite olması iyidir.. yakın geçmişteki 50 kuruşlar 1 liralar hatırlandığında (volatilite) şu anda hiç olmazsa 10-15 kuruşluk dalgalanmalar hakkımızdır diye düşünüyorum heyecan olsun biraz..

hatta..5.60 a basın..sıkıyorsa..bakalım n'olacak..sistemde basıncı biriktirmek Türkiye nin zararına.. şu anda 6 tl ye yolculuk olmalıydı yavaş yavaş..

eğer bir tur daha 5.60 'a indirirlerse
    a) ithalat hızlanarak artar
    b) yerleşikler döviz biriktirmeye devam eder
    c) işleri gerçek manasında yola koymak konusunda vakit kaybederiz..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

Sayfa 901/997 İlkİlk ... 401801851891899900901902903911951 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •