Turp soytarısi hala yaliyor adamin tek derdi bist düşmesin
Turp soytarısi hala yaliyor adamin tek derdi bist düşmesin
O bu değilde insanlarda nasıl bir mide var ben anlamış değilim, adam geliyor buraya yok şu saatte dolar şu olacak yok bu olacak! Düşecek çıkacak mesele değil de, bu nasıl bir tarzdır anlamak zor
havuç ve sopa taktiğini uyguluyor abd.. 100 milyar dolarlık ticaretten bahsetti yine trump.. diğer tüm problemleri zamana yayarak ve zaman kazanarak ele aldıkları görülüyor.. bariz bir şey çıkmayacak gibi gözüküyor.. s-400 meselesini ilerleyen zamanda konuşmaya devam edeceklermiş.. abd nin yaptığı bir sürü hakarete rağmen mr erdoğan trump için "dostum" demeye devam etti.. enteresan..
tamamen tahmin edilebilir bir görüşme izlenimi ediniyoruz şu an itibarı ile.. mr erdoğan ülkeye döndükten sonra hem abd tarafında hem de Türk tarafında daha farklı açıklamalar da görebiliriz..
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
Enkaza dönmüş bir ekonomimiz var. Bankalarımız yabancıların elinde. Toplum laik-muhafazakar olarak kamplara ayrılmış. Bütçe açığı patlamış, 1.5 çalışan 1 emekliye bakar olmuş. Eğitim din tüccarlarının emrine verilmiş, laik-bilimsel eğitim veren okullar yerini dini temelli eğitim veren okullara terkeder olmuş.Dil bilen nitelikli gençler yurt dışına kapak atma peşinde. 6 milyon oy alan bir partinin lideri hapiste, ülkenin bir bölgesinin seçtiği belediye başkanları birer birer görevden alınıyor.
Ve siz bu ülkeyi batıya anlatmak derdindesiniz.
Hiç güleceğim yoktu.![]()
- - - - - - - - - -- - - - -- -- - - - - - - - - -
Winter is coming...
Gidip ne görüşecek derken sonucunun olmayacağını anlatmak istedik ama anlayana.
Yakın zaman da sarı kafadan yaptırım anlamında somut adım bekliyorum.
Fircaliyor rte trump i ulen dth eskisi olsa yapıştirmistin simdi + 3 u
Dth öldürdü dolari
Erdoğan: " ABD'nin bölgede en çok güvenebileceği ortağı Türkiye'dir, böyle olmalıdır."
Düne kadar anti emperyalist sloganlar havada uçuşuyordu, şimdi ABD emperyalizminin ortaklığına soyunuyorsunuz diyebilirler. Tabi ki doğru değil bunlar hep taktik hamleler.![]()
- - - - - - - - - -- - - - -- -- - - - - - - - - -
Winter is coming...
dolar şelale olmuş akıyor baraj kurun
ac tavuk kendini popcron dükanında görürmüş
reel olarak bu kur bile fake neyin beklentisindesiniz yıl sonu 5.50 diyen hamster 5.60 sana 10 kuruşta avans
dediğin olursa üyeliğimi iptal ettireceğim sen edecekmisin
Yer İmleri