Sayfa 114/938 İlkİlk ... 1464104112113114115116124164214614 ... SonSon
Arama sonucu : 7497 madde; 905 - 912 arası.

Konu: ISKUR - İş Bankası Kurucu

1. Bende eskilerdenim sonuç odaklıyım 👍

2. Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

3. Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...

4. Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...

5.  Alıntı Originally Posted by turkson Yazıyı Oku
    Aklimdan soyle bir senaryo geciyo.

Ya iş bankasindan yada hukumet cephesinde bi fısıltı duyuldu. Eşleri dostlari btr ye yuklendi. Bilenlerin sayisi az oldugu icin hisseyi 2 gun tavan yaptirdi. Eger bu senaryo uzerinden gidersek her geçen gun bilenlerin sayisi artacak. Buda onumuzdeki 3-5 gun fiyatta yukari dogru heraket olur. Bilemiyoruz tabi. onceki sefer 10 gun tavan yspmis 33 e gelmis
    Duyumda olabilir inşallah öyledir ama 2 tavan yaptırıp elindeki malı çıkaran da A1 Capital olması tamamen al-sat olduğuna işarettir diye sesli düşünüyorum. Üstatlar daha iyi bilir. Ytd

Acemiyim söylediklerim beni bağlar. KESİNLİKLE YTD

6. Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...

7. Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...

8. Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...

Sayfa 114/938 İlkİlk ... 1464104112113114115116124164214614 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •