Sayfa 930/997 İlkİlk ... 430830880920928929930931932940980 ... SonSon
Arama sonucu : 7970 madde; 7,433 - 7,440 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz IV

Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Evet arkadaşlar iyi bir forumdaştı her konuya hakim... biraz reha abi ile ilişkileri limoni o kadar... Abd de internet yasaklandı mı yoksa. Ha star tv de 3 sayfa haberi vardı. Kredi borcu yüzünden banka soyanı gösterti. Adamı halk linç ediyordu. Bu olaylar bence patlar...ÇÜNKÜ borcu olan çok.
    Sinirlenmeyeyim diye emek çekiyorum yeminlen, her yazılana insanın saçma bir sorusumu olur yahu?
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

2. En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Yönetimi protesto edelim
    Valla ben hep ediyorum, emme o Sn. Lazlan Sn. Androide vız gelip tırıs gidiyor!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

4.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    dolar yatırımı yapan adamlara gelip ahan şu 5.63 düşecek az sonra 5.50 altı haftaya 5 sonraki hafta 3,5 atacaksınız yazılarından hoşlanmıyoruz. mazoşist değiliz
    3 te birine düşmüş hissede daha fazla alabiliyorum diyen tiplerle dolu başlıklar onlardan bir tane de buraya takılan var

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Yazdım görmemişsiniz, orada oturan senatörlerden protokol bakımından üstündedir.
    Çok pardon hocam şimdi gördüm mesajınızı..

Aynen ya, garson gibi dikelmiş..

Estafurullah, illa görmeniz lâzım diye bir şey yok.

Benzetme cok güzel, elindeki de menü herhalde?
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

7.  Alıntı Originally Posted by GKl Yazıyı Oku
    Burada herkes yabancı parada fizikide mi, hala devlet özel bankalara güvenen var mı aramızda merak ediyorum. Topluluk ne de olsa ekonomi okur yazarı kişilerden oluşuyor. İstisnalar kaideyi bozmaz tabii, hariçten gazel okuyan düdükleri saymıyorum.
    Türkiye Cumhuriyeti hukuk düzeniyle ve meclisiyle eski laik demokratik vaziyetine dönene benden de ekonomik sisteme dönüş yok. Sizler ne alemdesiniz bakalım dostlar?
    Hukuksal çizgi yıllar önce aşıldı, önce hukuk'u gukuk yaptılar şimdi gukuk kısmı da sizlere ömür. Al-sat için ayırdığım küçük miktar dışında geçen hafta fizikiye döndüm. Bu ay bitmeden bankadaki altınları da çekmeyi düşünüyorum. Zaten devletin bizim gibi teröristlerin parasına pek ihtiyacı yok gibi(!)

8. Ben Trump'ın sol arka tarafında da aynı pozisyonda aynı anda Pompeo'yu (ABD dış işleri bakanı) dikilirken gördüm. Amerikan protokol kuralları gereği bir durum olabilir.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Sayfa 930/997 İlkİlk ... 430830880920928929930931932940980 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •