Kesinlikle en başta yazdıklarınıza katılıyorum, yazdıklarımın neresinde hakaret var onu da anlamadım. Ama mesela şunu demişim "...Ve okumasını bilenler için ciddi bir labaratuvar aynı zamanda."
Sizin rahat içki içebilmek için lafınız bana ilginç geldi. Demek insanların ülkede rahat içki içemediğini düşünüyorsunuz. Halbuki isteyenin istediğini içebilmesi gerekli. Bu en basit özgürlüklerden birisi. Değil mi?

Alıntı Originally Posted by selka Yazıyı Oku
Sn GKI o denli haksızlık yapıyorsunuz ki;

Burada herkes düşüncesini birbirinimizi aşağılamadan hakaret etmeden yapabilir. Sn.Pilavlı yada Sn.Tospa gayet güzel USD yükselebilir şeklinde savlarını destekler yazılar yazabiliyorlar. İşin güzel yanı bizde okuyoruz, bilgileniyoruz ve de ıskaladığımız yada görmediğimiz açıları yakalayabiliyoruz.. Sonuçta USD çok ucuz olmuş olsa bizlerde USD alırız ve para kazanırız..

USD a karşı ne düşmanlığımız ne de dostluğumuz var...

Burasını

Rahat içki içebilmek için; ATATÜRK ün inkılap ve devrimlerini bile anlamadan; ATATÜRK çü olanlar, bilgisi olmadan fikir yürütmeye çalışanlar, bir emtiaya kör kütük aşık olup onu ölümüne savunanlar, alabileceği 1000-2000 USD ile hükümeti devirebileceğini sanan cahiller ile lütfen karıştırmayınız...

Bence yukarıda bahs ettiğiniz özellikler diğer başlıkta fazlası ile mevcut.. Aynen iade ederim....