77 üstünde kalamıyoruz. Beklenti bittimi acaba
HUAWEI KII-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
77 üstünde kalamıyoruz. Beklenti bittimi acaba
HUAWEI KII-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Son 1 saat neden düştü.
Mi A2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
biraz kucuk yatirimcilarin ayrilmasi lazim hissedenbekleme bu yuzden ..
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
EEE Neolacak şimdi? Aşağı mı yukarı mı? Artık kağıda şort yapan da kalmadı. Her şort yapanı bitirdiler. Ne yapsak alsak mı, satsak mı?
Bence siz long yapınca düşecek, 20-25' lerden aldıkları kağıtları verecekler. Zarar edecekseniz, yıllarca bekleyeceksiniz. Siz short olunca kağıdı yeni zirvelere götürecekler, yine zarar edeceksiniz. Bu kadar sığ bir tahtada alsanız da zarar edeceksiniz, satsanız da. Hiç işlem yapmadığınızda ise düşünce, nasıl short yapmadım diye kendinize kızacaksınız, yükselince nasıl almadım diye yine kendinize kızacaksınız. Yani her durumda ah vah çekeceksiniz. Bence ekranınızdan çıkarın bu kağıdı toplayanlar ne hali varsa görsün. Alsanız da satsanız da izleseniz de bana kızacaksınız. Sonuçta bu sizin kararınız. Ama her durumda zarar edeceksiniz. İban numaramı yazayım bana doğrudan paranızı gönderin. Söz yarısını tekrar size gönderirim. En azından % 50 zararla çıkmış olursunuzïÅ*
*iş yatırım, pegasus hava için hedef fiyatını 86,20 tl'den 99,72 tl'ye yükseltti, tavsiyesini 'al' olarak korudu
Çalış, çalış ileri, çalışan kalmaz geri...
Yer İmleri