Sayfa 134/937 İlkİlk ... 3484124132133134135136144184234634 ... SonSon
Arama sonucu : 7496 madde; 1,065 - 1,072 arası.

Konu: ISKUR - İş Bankası Kurucu

1. Nazende isminde bi hanım vardı,hakimdi kendisi,elinde duruyor mu bilmem 10 kadar iskur hissedarıydı.genel kurul da çok iddialı çok idealist bi tavrı vardı,üzerinden yıllar geçti,ne yaptı acaba?basiret işte,isc ye dönenler ihya oldu,bekleyenler hukuk mücadelesinden birşey çıkarmının peşinde.elindeki paranın hayrı sana olmadıktan sonra senden sonraki nesillere kalmış ne fayda.neymiş miras bırakılırmış.unutulurmuş...hikaye hepsi.işkurun adı imtiyaz sadece.herekede ne hereke ama...

2. Sonuc olarak bu hisseler vasiyet e tabidir ben yaptım oldu demek Ataturk un kurucusu oldugunu degıstırmez

Vasiyet e uyan yonetım ıcın problem yok ama uymadıysan

Sonra bir bakmışsın elimde ne hısse ne de banka kalmıs

3. Sn Ocacha ,Adaletin en güzel özelliği nedir bilirmisin?Er yada geç tecelli edecek olmasıdır.Türkiyenin ilk milli bankası olması hasebiyle hiçbirkimse veya Kurum Türkiyeİşbankası Kurucu ve İmtiyazlı hisselerini değersizleştiremez yok sayamaz.Alavare dalavere ile 28 yıldır yapılan tamamıyla hukuksuzluk örneği ve vasiyetin çiğnenmesidir.Kurtuluş Mücadelesi sonrası Milletin parasıyla zor şartlar altında kurulan İşbankası Türk Milletine aittir ve emanet sahibine teslim edilmek zorundadır.ytd

4.  Alıntı Originally Posted by meslinak Yazıyı Oku
    Sn Ocacha ,Adaletin en güzel özelliği nedir bilirmisin?Er yada geç tecelli edecek olmasıdır.Türkiyenin ilk milli bankası olması hasebiyle hiçbirkimse veya Kurum Türkiyeİşbankası Kurucu ve İmtiyazlı hisselerini değersizleştiremez yok sayamaz.Alavare dalavere ile 28 yıldır yapılan tamamıyla hukuksuzluk örneği ve vasiyetin çiğnenmesidir.Kurtuluş Mücadelesi sonrası Milletin parasıyla zor şartlar altında kurulan İşbankası Türk Milletine aittir ve emanet sahibine teslim edilmek zorundadır.ytd
    Sayın meslinak Türkiye zaten hukuk devleti değilki adalet olsun.Adalet olmadığı için zaten insanlar çare arıyor.Eskidende böyleydi şimdi de böyle.Allah kimseyi hastaneye sanayiye mahkemeye düşürmesin.Ellerine bi düştün mü yanarsın.Kemalisti de bok afedersin dinciside fetöcüsü de.Eski spk başkanı vardı bimeksin sahibi,ismi vedat akgiraydı.onun zamandın 46 tane halka ırz oldu şirketler ilk önce gözaltına gitti sonra kapandı.Kendi şirketi bimeks de battı.Kapanan nice tahtalar yüzbinler hatta milyonlarca mağdur.Burası Türkiye adaletin a sı yok,özince üç dönem sonra bırakması gerekirken kaç dönem oldu hala işbaşında.malum cumhurbaşkanı da öyle üç dönem kuralı vardı 3 dönem sonra bırakıyordu.Türkiye de koltuk tatlı bi oturdular mı bidaa kalkmıyorlar.ben bi çok şirkete ortak oldum yanlışlıkları gördüm düzeltecek zamanın olmadığı içinde hukuk mücadelesi vermedim.verseydim eğer hem param pul olacaktı hemde ömrüm bitecekti.isim vermicem borsan büyük bi sanayi şirketi var.şirketin müdürü şirketin yönetim kurulu başkanı oluyor şirketin tamamı halka açık olduğu için,sene 2014 aldığı maaş 250.000 tl.jestiyonu karpayı vs hariç.adam fabrikanın yüzde 10 nu satın aldı borsadan.bu da bilinen yüzde.mücadele ettik sonuç alamadık.sattık çıktık büyük bi hissemiz vardı.o yüzden türk borsasına yatırım yapmadan önce sahibine bakacaksın,adamsa alacaksın yok adam değilse paranı başka şekilde değerlendireceksin.çünkü ömür geçiyor.

5. Adam emeklisine kuruluş ikramiyesi vermiyor,hissedarın temettüsünü kısıtlamış,Allah aşkına imha edip de nakit çıkışımı yapar.Hükümet desen zevki sefa içinde, boynuna kadar yalana batmış.Herkes bi yol bulmuş orayı sömürme derdinde.Sorsan müslüman ülkeyiz.Herkes cennetlik.2 nesil sonra inanan kalmayacak ülkede,adalet olmadığı için.

6.  Alıntı Originally Posted by sussurluklu Yazıyı Oku
    hayret tepki gelmedi
    Bazen tepkisiz kalıp sessize geçmek en güzel cevaptır..
    Okachanında hissesi var..veya birgün alacak..BAK GÖRECEKSİNİZ..
    Bu yazdığımı bir yere kopyalayın.Yeri geldiğinde hatırlarız..

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7.  Alıntı Originally Posted by FİBONACCİ Yazıyı Oku
    Bazen tepkisiz kalıp sessize geçmek en güzel cevaptır..
    Okachanında hissesi var..veya birgün alacak..BAK GÖRECEKSİNİZ..
    Bu yazdığımı bir yere kopyalayın.Yeri geldiğinde hatırlarız..

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Nokta.............

8.  Alıntı Originally Posted by sussurluklu Yazıyı Oku
    hayret tepki gelmedi
    Dediklerim doğru çünkü,herkes herşeyin farkında da herkes işine geldiği gibi davranıyor.Herkes korkmuş tırsmış pısmış,aman bana bişey olmasın hesabı.padişahım çok yaşa.ben burda yazarken esaretin bedeli diye yazan biri vardı,silivri soğuktur diyordu.Afrika da olmasak gelip bizi de alırlardı heralde.kendisi kayboldu nelerlerde acaba.paralı troll gibiydi...

Sayfa 134/937 İlkİlk ... 3484124132133134135136144184234634 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •