Sayfa 359/1000 İlkİlk ... 259309349357358359360361369409459859 ... SonSon
Arama sonucu : 7995 madde; 2,865 - 2,872 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI II ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    üstadım affına sığınarak zor bir soru soracağım sadece istişare için: bist 100'ün önümüzdeki günlerde veya ayılbaşı etkisiyle 2 dolar, yani 111 bin üzerini test edeceğini var sayarsak acc tutmak ne derece sağlıklı olur? gerçi ben tcd ağırlıklıyım ama acc yine sürünür mü? yoksa az da olsa pastadan bir parça koparabilir mi? ya da şöyle de sorabilirim: borsanın aralık içinde 111 üzerini test edeceğini yüksek ihtimal olarak görseniz hisse fonlara ayıracağınız portföyü nasıl şekillendirirdiniz?
    Üstadım yükseliş yönünde bir öngörünüz varsa son bir aylık performanslara bakarsanız ACC'nin diğer hisse fonların yarısı kadar yükseldiğini göreceksiniz. ACC'nin yılbaşından beri getirilerini kontrol ettiğimde büyük düşüşlerin olduğu gün fonda düşmüş fakat toparlanması çok kısa sürmüş yükselişlere büyük oranda tam anlamıyla eşlik etmemiş. Eğer yükselişe oynacaksanız hisse fonlardan EID, MAC, TKF ve GMR dörtlüsünden birisi olurdu seçimim. 111 K' da da ACC'ye geçiş şeklinde bir strateji izlenebilir. Tabi bunları geçmişte yaptıklarına bakarak söylüyoruz. Bu senaryo gerçekleşmeyede bilir.

2.  Alıntı Originally Posted by ~YTA~ Yazıyı Oku
    GPG de sistemsel bir problem mevcutmuş. Fiyat gün içinde düzelecektir. Güncel GPG pay değeri 1,3426
    Bir yanlışlık olduğu kesin yoksa o kadar eksi getirmesi çok saçma olurdu, ilk girişte artıydı sonra eksi oldu bakalım sonuç ne olacak.

3. Mobil mavi sebebiyle mesaj silindi. Yuji tabloları geldi ve borçlanmalarda en yüksek OSD değilmiş. Edit yapacaktım.

4.  Alıntı Originally Posted by Maydonozcu Kamil Yazıyı Oku
    Ons'taki gidişat ürkütmese direkmen Altın Fon derdim üstadım. Dolar & TL tarafında majör bir değişiklik beklemesem de Ons tarafı çok belirsiz. Grafik 1.420'nin test edilme ihtimali olduğunu söylüyor. Beni de bu grafik yakmıştı hatırlatırım.
    Biraz da oraya gireyim demiştim ama zarar ettik şimdilik, en iyisi çoğunlukla ppf ve borçlanmalarda kalıp duruma göre kademe kademe hisse ve altın tarafına geçmek herhalde.

5. UNICREDIT: KOÇ İLE GÖRÜŞMELERDE ALINMIŞ NİHAİ BİR KARAR YOK
    Sabah bu haber düşmese sıkıntı olabilirdi bankacılık endeksinde.

Alıntı Originally Posted by ersunan Yazıyı Oku
    Bir yanlışlık olduğu kesin yoksa o kadar eksi getirmesi çok saçma olurdu, ilk girişte artıydı sonra eksi oldu bakalım sonuç ne olacak.
    Fiyat güncellenmiş ve sorun ortadan kalkmış görünüyor.

7.  Alıntı Originally Posted by verytired Yazıyı Oku
    Mobil mavi sebebiyle mesaj silindi. Yuji tabloları geldi ve borçlanmalarda en yüksek OSD değilmiş. Edit yapacaktım.
    AHU olabilir mi

8.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Üstadım yükseliş yönünde bir öngörünüz varsa son bir aylık performanslara bakarsanız ACC'nin diğer hisse fonların yarısı kadar yükseldiğini göreceksiniz. ACC'nin yılbaşından beri getirilerini kontrol ettiğimde büyük düşüşlerin olduğu gün fonda düşmüş fakat toparlanması çok kısa sürmüş yükselişlere büyük oranda tam anlamıyla eşlik etmemiş. Eğer yükselişe oynacaksanız hisse fonlardan EID, MAC, TKF ve GMR dörtlüsünden birisi olurdu seçimim. 111 K' da da ACC'ye geçiş şeklinde bir strateji izlenebilir. Tabi bunları geçmişte yaptıklarına bakarak söylüyoruz. Bu senaryo gerçekleşmeyede bilir.
    teşekkürler.

Sayfa 359/1000 İlkİlk ... 259309349357358359360361369409459859 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •