Sayfa 363/1000 İlkİlk ... 263313353361362363364365373413463863 ... SonSon
Arama sonucu : 7995 madde; 2,897 - 2,904 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI II ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1. YATIRIM FONLARI ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

Alıntı Originally Posted by NewsTR Yazıyı Oku
    Tesekkurler inşallah vardır ellerinde escom fazla
    En son raporda ağırlık dağılımı bu şekildeydi; %

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2. BU FONA GİREN VAR MI BU GÜN ALIM YAPTIM
    İŞ PORTFÖY BİST TEKNOLOJİ AĞIRLIKLI SINIRLAMALI ENDEKSİ HİSSE SENEDİ FONU (HİSSE SENEDİ YOĞUN FON)

https://www.tefas.gov.tr/FonAnaliz.aspx?FonKod=TTE

3.  Alıntı Originally Posted by mogola Yazıyı Oku
    BU FONA GİREN VAR MI BU GÜN ALIM YAPTIM
    İŞ PORTFÖY BİST TEKNOLOJİ AĞIRLIKLI SINIRLAMALI ENDEKSİ HİSSE SENEDİ FONU (HİSSE SENEDİ YOĞUN FON)

Geçen hafta girdim tcd satışı sonrası, hatta buraya geleceği parlak görünüyor demiştim ama bugün S400 haberi olmasaydı daha iyi kapatırdı.
    Ayrıca borsanın tekrar 100 bandına gelmesi durumunda ilk dağılacak fonlardan biridir ona göre alımlar yapmak lazım.

Tesekkurler hayrani bey yorumunuz için, aselsan konusuna katılıyorum ama bir düzenleme yapılırsa ilk tavan yapacak kağıtlardan biri kendisi.
    LOGO ve NETAS da içeriyor fon ağırlıklı,diğer kağıtlar az ağırlıklı isterseniz yazabilirim.

Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    TTE düşünen dostlara acizane tavsiyem, Aselsan faktörünü unutmamalarıdır. teknoloji endeksinde aselsin ağırlığı fazla olup olumlu veya olumsuz etkiler yapabilir. aselsan 2017'ye kadar her yıl güzel getiriler sağladıktan sonra cumhur başkanlığına bağlandı. sonrası malûm. seçim zamanı verilebilecek en dipten halkaırz yapıldı, pardon halka arz yapıldı. hisse 47'den 30'a düşüp 6 ay kadar burada takılınca hissenin dip yaptığını düşünen o halk, milli hisse deyip buralardan maliyetlendi. borsa 106 bini kırdığı halde aselsan halâ halka ırz, pardon arz fiyatına dahi gelemedi. bir yıldır 17 ve altına geldikçe alınıp 20 civarı satılıyor bu büyük hissemiz. bunları bu fonu almayın diye yazmıyorum. aselsanda toparlanma olur, 30'lu seviyelere hızla gelecek olursa ki bunu bilemeyiz, o zaman bu fon tcd'nin önünden gider. bu yüzden aselsanın durumuna da göz attıktan sonra bu fonu alın derim acizane.
    TTE sollamış yine

Alıntı Originally Posted by mogola Yazıyı Oku
    BU FONA GİREN VAR MI BU GÜN ALIM YAPTIM

getiri muazzam da ama,bu saatten sonra borsa nın durumu vahim

5.  Alıntı Originally Posted by Cannnnn Yazıyı Oku
    En son raporda ağırlık dağılımı bu şekildeydi; %

Bu dağılımın ve oranların dışına çıkmıyor fon. O yüzden XUTEK endeksini takip etmeniz yeterli olacaktır. Oda %1.5 civarı ekside şu an.

6.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Bu dağılımın ve oranların dışına çıkmıyor fon. O yüzden XUTEK endeksini takip etmeniz yeterli olacaktır. Oda %1.5 civarı ekside şu an.
     Alıntı Originally Posted by Cannnnn Yazıyı Oku
    Şu portföye göre tte nin eksi olması mümkün değil gibi görünüyor XUTEK eksi olsada.

Geçmiş raporlara göre öyle ama XUTEK cuma günü eksi kapattı bizim fon tersi 1,7 yaptı.
    Yani dağılım ve endeks yanıltıyor bugün eksi gelebilir gün içinde yaptıkları işlemleri bilmediğimiz için.
    Paylaşımlarım Yatırım Tavsiyesi Değildir

7.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Şu portföye göre tte nin eksi olması mümkün değil gibi görünüyor XUTEK eksi olsada.

8.  Alıntı Originally Posted by NewsTR Yazıyı Oku
    Geçmiş raporlara göre öyle ama XUTEK cuma günü eksi kapattı bizim fon tersi 1,7 yaptı.
    Yani dağılım ve endeks yanıltıyor bugün eksi gelebilir gün içinde yaptıkları işlemleri bilmediğimiz için.
     Alıntı Originally Posted by Cannnnn Yazıyı Oku

Umarım ben yanılıyorumdur. Endeks fonu olduğu için endeks içeriğini yansıtması lazım diye düşünüyorum. Neyse akşam 10'da belli olur TTE getirisine iş portföy sayfasından bakarsınız.

Sayfa 363/1000 İlkİlk ... 263313353361362363364365373413463863 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •