“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
İçişleri Bakanlığı: Şırnak'ta 2 ton patlayıcı, 300 elektrikli fünya, 700 metre infilaklı fitil ele geçirildi
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
′İstanbul’dan Eskişehir’e tren ile gitmek isteyenler Konya bileti almak zorunda kalıyor′
https://bundle.app/Q6iMJDK0
Günaydın kafe
Haluk Bilginer, Uluslararası Emmy Ödüllerinde Şahsiyet dizisindeki roluyle En iyi Erkek Oyuncu ödülüne kazandı![]()
![]()
Akape 8 yıldır 'Kanal istanbul' için borç arıyor bulamıyor...
Halka hizmet hakka hizmettir diyoruz ve işte Çözümü sunuyoruz...
Mademki reyizimiz Emevi camiinde Türkiye'nin ve Suriye'nin halifesi ilan edilmedi o halde Ensar'a yedirdiğimiz 40 milyar doları elimizi gırtlaklarına sokarak çıkarıyoruz, 20 milyarını 'Kanal istanbul'a gömüyoruz 20 milyarını da EYT'lilere yatırıyoruz herkesi mutlu ediyoruz.!.
günaydın cafe...
-Türker Ertürk bu twittleri atıyor;
Ayn El Arap (Kobani) dayanışma çağrısı ve çalışması yapan YCHP yöneticileri su katılmamış haindir-Türker Ertürk, PKK Suriye kuzeyinde "Laik Kürdistan" kursun diyerek Devrim denecek bir hızda Evrim geçiriyor;"CHP'yi YCHP haline getiren halihazır yönetimin bugün savunduğu çizgi HDP ve PKK ile aynıdır."
https://www.hisse.net/topluluk/showt...27#post3843927
-Ve Dersimli Kemal emekli general Türker Ertürke törenle rozetini takıyor HalkTv'de ağırlanmaya başlıyor..
"Bütün renkler aynı hızla kirleniyordu, Birinciliği beyaza verdiler."
Yer İmleri