Sayfa 371/1000 İlkİlk ... 271321361369370371372373381421471871 ... SonSon
Arama sonucu : 7995 madde; 2,961 - 2,968 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI II ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1. Mustafa üstadım, GL1'de fena yakalandık. Sizde de daha önce vardı bu fon. Zarar ederek mi çıktınız bu fondan acaba? 6 günde maalesef %2 civarında zarar yazdı

2.  Alıntı Originally Posted by supremegod Yazıyı Oku
    Mustafa üstadım, GL1'de fena yakalandık. Sizde de daha önce vardı bu fon. Zarar ederek mi çıktınız bu fondan acaba? 6 günde maalesef %2 civarında zarar yazdı
    Üstadım benim gibi yakalanmamışsınızdır diye tahmin ediyorum. 14 Ekimde endeks %5.1 düştüğünde elimde GL1 vardı. 6 Kasımda erken çıkış yapmış olsamda zarar etmedim. Endekse çok korele bir fon eğer endekste düşüşün devam edeceğini düşünüyorsanız ona göre karar verin.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir

3.  Alıntı Originally Posted by traderpanda Yazıyı Oku
    bende tpf ve apt de pozitif geldi
    yak -0,5 1 günde verdiği 3 günde geri alıyor portfoyden çıkarmayı düşünüyorum acc'nin yanına eid' eklesem hiç fena olmayacak
    EID güzel devam ediyor son günlerde sanırım yıllık kazançta ikinci sıraya oturacak.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
    Press Release on the Swap Amendment Agreement between CBRT and Qatar Central Bank

The swap agreeement, which was signed between the Central Bank of the Republic of Turkey (CBRT) and Qatar Central Bank (QCB) on 17 August 2018, was amended in a ceremony on 25 November 2019, in Doha.

The core objectives of the agreement are to facilitate bilateral trade in respective local currencies and to support financial stability of the two countries. With the swap amendment agreement, the overall limit has been increased from USD 3 billion equivalent of Turkish Lira and Qatari Riyal to USD 5 billion equivalent of Turkish Lira and Qatari Riyal.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

5.  Alıntı Originally Posted by jmk99 Yazıyı Oku
    Endeks az bir rahatlasın can kardeşim.
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
    ne yapalim sizce?

6. bist 105 altı tacirler bizi bitirecek satış verdim hepsine

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by shangil Yazıyı Oku
    ne yapalim sizce?
    Shangil önceki mesajlarda benim durumu yazdım.
    Bir fikrim yok şu anda.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

8. acc alirken yarin fiyatina aliyormuyuz yani yarinmi hesaba geciyor aslinde? birde satarken nasil oluyor?
    sizce mantikli mi tcd den acc ye su an?

Sayfa 371/1000 İlkİlk ... 271321361369370371372373381421471871 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •