Sayfa 378/1000 İlkİlk ... 278328368376377378379380388428478878 ... SonSon
Arama sonucu : 7995 madde; 3,017 - 3,024 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI II ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1. MAC nasıl hocam?

2.  Alıntı Originally Posted by shangil Yazıyı Oku
    sayin admustafa tcd tahminiz ne?
    TCD şu an %0.27 gözüküyor ama dağılım raporu yayınlandıktan sonra 2 katına çıkmış portföy büyüklüğü.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir

3.  Alıntı Originally Posted by Reew Yazıyı Oku
    Bende erişim istedim hatta ifşa oldum ad/soyad mailim ile
    Ben de ifşa oldum, zaten kim olduğumuzu saklamanın bir manası da yok. Bu grupta düzenli yazı yazan kişi sayısı 20’yi geçmez herhalde [emoji4]

4. Mustafa hocam, GL1 nasıl acaba? Bari biraz artı yapsın, 6 günde %2.5 civarı zarar yazdı hayırsız fon [emoji4]

Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    TCD şu an %0.27 gözüküyor ama dağılım raporu yayınlandıktan sonra 2 katına çıkmış portföy büyüklüğü.
    mustafa hocam bu fon yerine direk hissenin kendisini alsan kyaslama yaptın mı hangisi daha çok getiriyor ?

6. Gün içinde ters işlem olmadı ise bugün %3 gelebilir tte
    Unicredit haberi iyi geldi son dakika endeks için.

7.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Tüm erişim istekleri geldi dün kopyasını oluşturmak isteyen oluşturabilir paylaşı
    ma kapatacağım demiştim Dağılım raporları yenilendiğinde tekrar paylaşıma açarım. Şu an tüm hisse fonlar pozitif TKF diğerlerinden daha bir pozitif ayrışıyor. Yarının en az değer kaz***** büyük bir ihtimalle bugünün yıldızı ACC olacak
    üstadım, acc'yi tanıdığımız için bunu normal karşılıyoruz. Eskidendi borsa yükselirken nal topluyor diye sızlandığımız. şu an kendisine bakış açımız farklı. Acc, bizim kötü gün dostumuz. Beklenmedik tersliklerde teselli ikramiyemiz

8. Arkadaşlar Tahvil ağırlıklı fonların getirisinin iyi olması için faizlerin düşmesi, hisse ağırlıklı fonların yükselmesi için de borsanın yükselmesi gerekiyor. Bu ilelebet böyle devam etmeyeceğine göre buralardan çıkıldığında nereye demir atmak gerekir? PPF de Mevduat oranları da düşük. Ya bunlardan birine razı olunacak ya da beklemek için günlük repoya geçilecek. Başka alternatifi olan var mı?

Sayfa 378/1000 İlkİlk ... 278328368376377378379380388428478878 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •