Sayfa 122/808 İlkİlk ... 2272112120121122123124132172222622 ... SonSon
Arama sonucu : 6462 madde; 969 - 976 arası.

Konu: Günlük viop ticarethanesi

Alıntı Originally Posted by Zülfü Aşkın Yazıyı Oku
    Bu seviyelerden borsayı daha yukarıya taşıyacak sektör olarak neyi görüyorsunuz...
    sektör olarak bilmemde borsayıgaran taşır. ama bu hafta varantların vade sonu olduğu için ağız tadıyla bir yükseliş yaşatmazlar. çünkü gebertilecek varantlar var. benim tahminim 10.20 civarlarında kapatırız haftayı

2.  Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    viop kaçtan döndü? garan la kıyaslayacağımda
    131,050 en düşük seviye ... En yüksek 132,300
    Yazdıklarım yatırım danışmanlığı kapsamında olmayıp doğacak kar veya zarardan sorumlu değilim...

3.  Alıntı Originally Posted by Zülfü Aşkın Yazıyı Oku
    Bu seviyelerden borsayı daha yukarıya taşıyacak sektör olarak neyi görüyorsunuz...
    Sanayii olmadan olmaz...Çarklar dönmeli ülkede...

Ben benim şirketlerimden umutluyum 2020 için...

131,050 en düşük seviye ... En yüksek 132,300
    çok iyi. garan da 9.95 e destek atmış uyumlu bence. viopta arada korkutmak isteselerde 131.050 kırılmadıkca ben olsam alımdan çıkmam ama kırılırsa tahminim garan da kırar işler karışır

5.  Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    sektör olarak bilmemde borsayıgaran taşır. ama bu hafta varantların vade sonu olduğu için ağız tadıyla bir yükseliş yaşatmazlar. çünkü gebertilecek varantlar var. benim tahminim 10.20 civarlarında kapatırız haftayı

Benim ekran... GARAN ve THYAO... olmadan olmazlarım... Bankacılık sektör olarak bir seyler yaparsa olur yoksa tek GARAN ile nereye kadar gidecek gitsin gitsin 2000 puan gitsin... GARAN yanına AKBNK . ISCTR de gelirse o zaman amin...

[IMG][/IMG]
    Yazdıklarım yatırım danışmanlığı kapsamında olmayıp doğacak kar veya zarardan sorumlu değilim...

Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    çok iyi. garan da 9.95 e destek atmış uyumlu bence. viopta arada korkutmak isteselerde 131.050 kırılmadıkca ben olsam alımdan çıkmam ama kırılırsa tahminim garan da kırar işler karışır
    Bence GARAN biraz geri planda bir süredir.

THYAO ve EREGL daha lokomotif bir süredir. Ozellikle THYAO

7. [IMG][/IMG]

Benim ekran... GARAN ve THYAO... olmadan olmazlarım... Bankacılık sektör olarak bir seyler yaparsa olur yoksa tek GARAN ile nereye kadar gidecek gitsin gitsin 2000 puan gitsin... GARAN yanına AKBNK . ISCTR de gelirse o zaman amin...

[IMG][/IMG]
    en iyi endeks kağıdı ykbnk dir. tıkır tıkır işler. işc biraz başına buyruktur. hiç takip etmem

Sayfa 122/808 İlkİlk ... 2272112120121122123124132172222622 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •