Sayfa 395/1000 İlkİlk ... 295345385393394395396397405445495895 ... SonSon
Arama sonucu : 7995 madde; 3,153 - 3,160 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI II ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by paravarhuzurvar Yazıyı Oku
    bende bugün OPB denedim ancak YKB sisteminde göremedim bir kaç kez kez denedim fon ismi yoktu. işlem 12.00 dan önce.
    OPB yeni bir fon sistemlerine eklemedilerse yapı kredi ile alakalı bir durum olabilir.

2. Bu tür fonlarda (AIM, AIH) aylık portföy dağılım raporu gönderilme zorunluluğu yok. İkisinin de hisse ağırlığı % 82 civarında. Ak Portföyün diğer hisse senedi fonları ortalamalar düzeyinde getiri sağlamışken bu 2 fondan nereden nasıl elde etmişler bu getiriyi şaşırdım açıkçası ? Bütün bunlar bir süre sonra biz sıradan fon yatırımcısını piyasadan uzaklaştırmaya yönelik bir algı yaratacak, haberleri yok. Hisse piyasası da böyleydi 20-25 yıl önce; Tophane tabiriyle "içeriden bilgi almalar" arttıkça normal yatırımcı sayısı giderek düştü. An itibariyle 2000 yılı düzeyindeysek nedeni işte bu güvensizlik.

Her anlamda olumlu gelişmeler değil yani.

3.  Alıntı Originally Posted by gogoman Yazıyı Oku
    Bu fona minimum giriş tutarı ne acaba? Bu 4 kişi Sabancı ailesinden de olabilir [emoji3]

VKY-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
     Alıntı Originally Posted by supremegod Yazıyı Oku
    Mustafa üstadım bu özel fonlarda limit nedir acaba?
    Limitleride portföy yönetim şirketi belirliyor bildiğim kadarıyla.

4.  Alıntı Originally Posted by eren2008 Yazıyı Oku
    Endeks kapanışa kadar hangi yöne gider bilmiyorum ama tcd pörtföyü eldeki verilerle ciddi artıda.Dün tcd yi negatife çeviren aghol hissesi idi.Bu gün pörtföyde ağırlığı olan hisseler endek üzeri pozitif.

SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    TCD portföyünü paylaşma imkanınız var mı acaba? Teşekkür ederim şimdiden.

5.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Limitleride portföy yönetim şirketi belirliyor bildiğim kadarıyla.
    Üstad %80 hisse ağırlıklı olan bir fon için aylık %32 kazandırmak aslında çok da şaşılacak bir durum değil, asıl ilgi çekecek ve haber değeri olan fon, hisse oranı düşük ama getirisi yüksek Özel fonlar,asıl cevher onlarda kanımca

VKY-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6.  Alıntı Originally Posted by Maydonozcu Kamil Yazıyı Oku
    Bu tür fonlarda (AIM, AIH) aylık portföy dağılım raporu gönderilme zorunluluğu yok. İkisinin de hisse ağırlığı % 82 civarında. Ak Portföyün diğer hisse senedi fonları ortalamalar düzeyinde getiri sağlamışken bu 2 fondan nereden nasıl elde etmişler bu getiriyi şaşırdım açıkçası ? Bütün bunlar bir süre sonra biz sıradan fon yatırımcısını piyasadan uzaklaştırmaya yönelik bir algı yaratacak, haberleri yok. Hisse piyasası da böyleydi 20-25 yıl önce; Tophane tabiriyle "içeriden bilgi almalar" arttıkça normal yatırımcı sayısı giderek düştü. An itibariyle 2000 yılı düzeyindeysek nedeni işte bu güvensizlik.

Her anlamda olumlu gelişmeler değil yani.
    Belli aralıklarla yatırımcılarını bilgilendiriyorlardır diye düşünüyorum üstadım. Dağılım raporu zorunluluğu olan ve gönderen fonlarda bile %82 hisse yazıp hisselerinin adını yazmayan fonlar mevcut.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir

7.  Alıntı Originally Posted by practer Yazıyı Oku
    kap sitesinde ekim ayı pörtföyü olarak mevcut

SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by practer Yazıyı Oku
    tcd ni arastirma bos is. bunlar ne yapiyorlar belli degil
    umut dun borsa hareketinden ders almislardir!

Sayfa 395/1000 İlkİlk ... 295345385393394395396397405445495895 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •