Sayfa 455/1059 İlkİlk ... 355405445453454455456457465505555955 ... SonSon
Arama sonucu : 8468 madde; 3,633 - 3,640 arası.

Konu: PRTAS - ÇBS Printaş

1. Ne hukuk savaşları gördük bozguna uğramış ordu misali.Örnek; Uzel traktör.Adamlar halâ uğraşıyor.10 seneyi geçti.Belkide şirketimizde bunun böyle olmasını istedi.Belkide Spk ile anlaşmalı oldu bitti.Borsada hiçbir şirketin ilelebet hayatta kalacağının garantisi yok.Şirket iflas etmemiş olsada borsadan çıkarılmış ise ölüden bir farkı yok bence.Borsaya adım atan bunları peşinen kabul etmek zorunda.Sen nekadar işin üzerine gidip sorgulasanda mahkemede işi bu duruma getiren mantıklı açıklama ile karşılaşırsın.Onun için kendini zor duruma getirebilecek büyüklükte para ile borsada işlem yapmak bazen böyle durumlarla karşılaşmaya sebeb olur.

2. Yinede gelecekte ne olacağını bilemem.Şimdilik durum bundan ibaret olsada.Şirketlerimiz ( Çbs boya ve Çbs pirintaş ) borsaya yeniden dönmek istese hukuki mücadeyi zaten kendi verir, belkide mücadele ediyordur.Kendini aklamak düze çıkarmak için.Bizim müdahele etmemize ihtiyaçları yoktur.Şirketimiz kendisi borsaya dönme niyetinde değilse yine bizim yapacak hiç bir şeyimiz yok.Bana saçma gelen şey Çbs boya da oto boya üretiyor, Çbs pirintaş ta oto boya üretiyormuş.Her şirketin kendi alanında faliyet göstermesi gerekmez mi?

3. Garibanca,sende benim gibi sabahçımısınGünaydın..Çay içermisin söyliyimmi ..Bende aynı duygularla uyanıp buraya koşuyorum belki taze sevindirici bir haber olurda bayram ederiz diye ama malesef ne gelen var nede giden bir umut işte bekliyoruz bir gün (ÇBS'ler) çıkar gelir diye.. Hayırlısı bakalım..Gününüz aydın olsun,Çbs'zedeler...

4.  Alıntı Originally Posted by wise stockbroker Yazıyı Oku
    Garibanca,sende benim gibi sabahçımısınGünaydın..Çay içermisin söyliyimmi ..Bende aynı duygularla uyanıp buraya koşuyorum belki taze sevindirici bir haber olurda bayram ederiz diye ama malesef ne gelen var nede giden bir umut işte bekliyoruz bir gün (ÇBS'ler) çıkar gelir diye.. Hayırlısı bakalım..Gününüz aydın olsun,Çbs'zedeler...
    Nöbetteyim
    Nöbettesin
    Nöbette
    Nöbetteyiz
    Nöbettesiniz
    Nöbetteler...

5.  Alıntı Originally Posted by akant2017 Yazıyı Oku
    varmı sence ne yapmamız gerek sence.
    1*Bist için,
    Şirketin iflas etmediği açıklandığı halde hisselerin borsa kotundan çıkarılarak bir çok kişinin neden zarara uğratıldığının yargı yoluyla belirlenmesi
    2* SPK için
    SPK'ya verilen onlarca dilekçeleri kopyala yapıştır yöntemiyle cevap vererek yaratılan mağdurları yeterince bilgilendirmediği, sonunda dayanamayıp şirkete 3 milyon lira ceza kestiği; dilekçere bilgilenmelerin neden zamanında yapmadığını tespiti yargı yoluyla yani dava açmakla anlaşılabilir.
    3* Şirket için.
    Yine bilgilendirmeleri bırak zamanında paylaşmayı hiç yapmadığından böylelikle yatırımcısına zarara uğratmaktan dava açabilecek babayiğit ler aranıyor.

6.  Alıntı Originally Posted by garibanca Yazıyı Oku
    1*Bist için,
    Şirketin iflas etmediği açıklandığı halde hisselerin borsa kotundan çıkarılarak bir çok kişinin neden zarara uğratıldığının yargı yoluyla belirlenmesi
    2* SPK için
    SPK'ya verilen onlarca dilekçeleri kopyala yapıştır yöntemiyle cevap vererek yaratılan mağdurları yeterince bilgilendirmediği, sonunda dayanamayıp şirkete 3 milyon lira ceza kestiği; dilekçere bilgilenmelerin neden zamanında yapmadığını tespiti yargı yoluyla yani dava açmakla anlaşılabilir.
    3* Şirket için.
    Yine bilgilendirmeleri bırak zamanında paylaşmayı hiç yapmadığından böylelikle yatırımcısına zarara uğratmaktan dava açabilecek babayiğit ler aranıyor.
    sence bu davaları açan ne kazanır.. ben bir ara dava açanlar listesine baktım kimler dava açmamıştı lastikçi,firinci benzinci bankalar varlık fonları vergi daireleri vs vs daha bir çok firma grubun tüm hisseleri için baktım.en son başım döndü açaba bunlardan alacaklarını alanlar veya kesin sonuca bağlanan varmı .kaldiki biz bu girdaba girsek ne kazanırız fikrin varmı ..bence yaz bir kıssadan hisse sayfa şenlensin...

7. 2 onur 2 arkadaşta geçmişten bir iki paylaşım yapar dokunmayın keyfimize..

8.  Alıntı Originally Posted by akant2017 Yazıyı Oku
    sence bu davaları açan ne kazanır.. ben bir ara dava açanlar listesine baktım kimler dava açmamıştı lastikçi,firinci benzinci bankalar varlık fonları vergi daireleri vs vs daha bir çok firma grubun tüm hisseleri için baktım.en son başım döndü açaba bunlardan alacaklarını alanlar veya kesin sonuca bağlanan varmı .kaldiki biz bu girdaba girsek ne kazanırız fikrin varmı ..bence yaz bir kıssadan hisse sayfa şenlensin...
    Eee. Peki ne yapılabilir.

Sayfa 455/1059 İlkİlk ... 355405445453454455456457465505555955 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •