Originally Posted by myfinans Dolar sinsi sinsi gidiyor, hayra alamet değil bu. dolar gideceği kadar gitti pek bi marjı yok şimdilik bana göre bist yarın yine yatay
Originally Posted by myfinans 5 gündür üstüste eksi yazan TCD ne yapacak bakalım yarın. 5 gunde toplam eksi 2 dusmedi Dususleri azdi Piyasa net olsa cikmazdim
Originally Posted by aydinc dolar gideceği kadar gitti pek bi marjı yok şimdilik bana göre bist yarın yine yatay Yat zibar Biz burada +35 ler konusacagiz Seni aşar
Originally Posted by Webster Eid kac ustadim🤔🤔 %0.7 kadar tabi bunlar tahmin üstadım Yarın sabah farklı sayılar görebilirsin
Originally Posted by admustafa %0.7 kadar tabi bunlar tahmin üstadım Yarın sabah farklı sayılar görebilirsin Eksi mi ustadim eksimi eksimi
Yarın ABD piyasaları tatilmiş, dolar sakin kalabilir, Aslında yükselişi de bizden kaynaklı değil DXY yükseldi.
Originally Posted by myfinans Yarın ABD piyasaları tatilmiş, dolar sakin kalabilir, Aslında yükselişi de bizden kaynaklı değil DXY yükseldi. Dxy hikaye Ne dxy ler yukseldide bizde sabit tutabildiler Bakin sabit kaldi demedim Tutabildiler dedim Simdi neden tutulamiyor?
Originally Posted by myfinans Yarın ABD piyasaları tatilmiş, dolar sakin kalabilir, Aslında yükselişi de bizden kaynaklı değil DXY yükseldi. GOÜ paralarında biraz satış var. Brezilya kaynaklı..
Forum Rules
Yer İmleri