Günaydınlar
Günaydınlar
Hakkari'de yıldırım düşmesi sonucu 2 asker şehit oldu
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Bloomberg ht : Gelir İdaresi Başkanlığı bankalara gönderdiği yazıya göre 1 Ocak 2020 tarihinden sonra özel bankalar vergi tahsil edemeyecek. Özel bankalar yatırılan vergileri üç gün hesaplarında tutabiliyorlardı. Kamu bankaları vergi tahsilatına devam edecek.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Milli Piyangonun yılbaşı özel çekilişinde büyük ikramiye 80 milyon lira olurken, tam bilet 80, yarım bilet 40, çeyrek bilet 20 liradan satılacak.
Güney kore ordusu: Kuzey kore tanımlanamayan bir roket fırlattı
japonya sahil güvenliği: Kuzey kore'nin fırlattığı şey bir füze gibi görünüyor
Albayrak: Elhamdülillah Türkiye son bir yılda tüm bu operasyonları püskürtecek bir refleksle şükürler olsun tekrardan ekonomik olarak güçlü büyüme trendine girmeye başladı
Albayrak, Türkiye’nin tekrardan ekonomik büyüme trendine girmeye başladığını belirterek “Kur saldırılarına ekonomik saldırılara rağmen güçlü adımlarla yolumuza devam edeceğiz” dedi
Yer İmleri