Sayfa 232/853 İlkİlk ... 132182222230231232233234242282332732 ... SonSon
Arama sonucu : 6821 madde; 1,849 - 1,856 arası.

Konu: Bana kalırsa.

Duhul
    Jul 2018
    İkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
    cumartesi den özür dilemem gerekiyor sanırım.
    fakat özür dilersemde millet sıraya girecek. Dilemesem daha iyi.
    Yukardaki Yazısınında ilk bi kaç cümlesini okudum. Çok uzun olduundan kalanını okumadım. Sizde böyle yapın. Benim yazıları okumayın.

Bi tek BIST ve altın tahmini verirsem onu okuyun. Bu ikisini ciddi olarak takip ediyorum, diğerlerini yüzeysel.

Uzun orta vade tahminde iyiyim. Hiç yanılmam. Teknik dönüşlerde değilde trend dönüşlerinde Dip ve tepe konusunda bir %10 yanılma payım olabiliyor fakat uzun ve orta vadeci için bu ciddiye alınacak bir sorun değil. Hatta uzun vadeci için sorun bile değil, lafı edilmez.
    Kısa vadeci içinse büyük sorun.

Her neyse sadece altın ve BIST tahminlerimi okumanızı tavsiye ederim, kalanını okumayın, ben kafayı hafiften sıyırmış sayılırım, sizde sıyırmayın.

Şimdi human atlar, "bak yanıldın, öğren" filan diye.

Yaw ciğerim, başkasında benimkinden daha doğru bilgi görürsem, yada yanılırsam ilk ben kabul ederim.
    Bu kötü bişey değil tersine çok önemli bir erdemdir. Çok önemli bir şeydir.
    Tabi doğru ile yanlışı ayırd edecek herkesin kendine göre bi aklı var. Benimkine göre karar veriyorum.
    Son düzenleme : alicemal; 28-11-2019 saat: 11:19. Sebep: human
    Yazmamışsam, pozisyonum aynen devam ediyor demektir.
    @NeAcaipDunya

Duhul
    Jul 2018
    İkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
    milli piyango yılbaşı çekilişi büyük ikramiye 80 milyonmuş.

Önce büyük ikramiyeleri çalmadıklarına dair inandırıcı açıklama yapmaları gerekir. milli piyango nun sahibi değişti, BJK yı ve TFF yi kötü duruma sokan demirören le yabancı bir firma aldı.

Eski milli piyango sahiplerinin süper-sayısal-on numara ve milli piyango büyük ikramiyelerini soydukları kesin gibiydi. Artık devlete yerleşmiş fetö mü yapıyordu yoksa orada çalışanlar veya diğer gruplarmı bilemiyoruz.

Sahip değişti ama durum henüz değişmedi.

Yine naklen yayın yok, yine kazananlar ortada yok.

Eskiden hatırlarsınız, bir veya birkaç kişiye çıkar, onların peşine gazeteler TV ler düşer ve bazıları bulunur, gösterilirdi.?

Uzun yıllardır bu tür bişeye şahit oldunuzmu.? Bir kişi bile ortaya çıkmadı.

Resmen halkın umutlarını soyacak kadar aşağılık insanlar var gibi görünüyor o sistemin içinde. milli piyango dan emekli olup almanyada yaşıyan biri itiraf ediyor evet soyuyorlar diye...
    ama devlet yerinden kıpırdamıyor hırsızları yakalamak için.

Sizce sebep ne.?
    Cevap verin diye sormadım...
    @NeAcaipDunya

Duhul
    Jul 2018
    İkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
    milli piyango hakkında bu tür yazılar tonla var.

Temiz bir savcı, hakim olsaydım, ihbar kabul eder, gizli incelemeye alır, hepsini, en tepeye kadar ortaya çıkarır, sonrada şantaj yapardım.
    Emşerim %80 isterim diye. İyi para çünki. İnsanı hayvanlaştırır, zaten hayvansan şeytanlaştırır.

%80 den açtımki pazarlık payı olsun.

Demek ülkede bir tek temiz savcı hakim kalmamış.

Ülkeyi diğer yönden soyanlara karşı en son savcı Cihaner bişeyler yapmıştı. Suçluları buldu ama devlet yüzünden tutuklayıp cezalandırmayı başaramadı. tersine akp sayesinde ceza alan Cihaner oldu.

chp de Cihaner i aldı vekil yaptı.

Neden.?

Hani kadın ve uyuşturucu satıcısısındır, katilsindir, azılı hırsızsındır. Ama üzerine fiyakalı bi ceket giyer ortada dolanırsın, millet ceket sayesinde adam sanır.

Hah işte, chp nin fiyakalı ceketide Cihaner gibi temiz adamlar.

chp ye katil uyuşturucu satıcısı filan demedim. O, vurucu olsun diye çok abartılı örnekti.
    İçleri çürümüş, solculuktan sağcılığa kaymışlar, ilerde imamoğlu ve mansur sayesinde aşırı sağada kayacaklar. akp mhp saadet ve iyi partiden hiç bir farkları kalmayacak.
    İçleri çürümüş ama Cihaner gibileri alarak biz temiziz demeye çalışıyorlar. YERSEN.

Bu arada Cihaner abimizde vekil olunca güç ve bol para sahibi oldu. Parmak oynatmadan, hiç çalışmadan, çalışan halkın sırtından 100 yıl ailene yetecek bolluğa kavuşuyorsun.
    Bu güç bozar adamı. Bozulmuş olabilir, onuda bilmiyorum. kılıçdaroğlu ile beraber yanyana, chp binası balkonunda çay yudumlarken önlerinden geçen hırsızları keyifle seyrediyor olabilirler.

Aslında milli piyango devletin sahipliğinden çıktığına göre, hükümet milli piyango yu sıkı denetlemeye karar verebilir. Birden kahraman kesilip "en dipteki vatandaşın son umudunuda çalmayın lan" diye kükreyebilirler.
    Fekat demirören de hükümetin kanka sı. Dahası eski çalışanlar duruyorsa, bildiklerini anlatabilirler... Evet milli piyango nun akp gidene kadar adam olma şansı yok. akp gidincede yerine gelecek olanlar çöreklenir. Başka ihtimal yok gibi.
    Son düzenleme : alicemal; 28-11-2019 saat: 11:25.
    @NeAcaipDunya

Duhul
    Jul 2018
    İkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
    milletvekillerinin anne baba ve 25 yaşından büyük kız çocuklarının sağlık harcamalarıda artık çalışan halkın sırtından ödenecek. akp öneri getirmiş geçer herhalde. çoğunluk onlarda, zaten muhalif görünenlerdende gizlice evet oyu atan çok çıkıyor.

Sizin sağlık harcamalarınızdan katkı payı sürekli artarken, onlarda azalıyor. 20 yıl önce hastahane ve İLAÇ bedavaydı. Ama özel hastahaneye gidemiyordunuz. Şimdi gidiyorsunuz ancak sağlığa ödediğiniz para 20 yıl önceye göre çok çok daha fazla. Artan oranda devlet sizden para alıyor. Ama vekilden ve ailesindende artan oranda almıyor.

Para Sizin cebinizden çıkıp onların cebine giriyor.

Sağlık harcaması diye avusturyada, isviçrede süper lüks ve pahalı kaplıca otelleri, kayak merkezlerinde tatil yapan vekillerde çok. Hatta yapmayanı kaç kişi onu araştırmak gerekir.

Yüksek ödenek alıyorlar, çok pahalı yerlere gitmelerine rağmen bir de ödenekten para artıyor.

Yani öyle bir saltanat sürüyorlar... Peki size faydası ne bu 600 vekilin.?

Birde herbirinde danışmanlar var, binlerce kişide yüksek danışman maaşları alıyorlar ve harcamaları karşılanıyor. Resmen yasal talan.

Çalışanların geçimi zorlaşıyor çünki herşeyin fiyatı artıyor ama maaşları o seviyede artmıyor. fakirleşiyor.
    Kural neydi. ÇALIŞAN birileri fakirleşiyorsa, o insanların cebine girmesi gereken para diğerlerinin cebine giriyordur.

kimin cebine girdiği ortada.
    @NeAcaipDunya

Duhul
    Jul 2018
    İkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
    Ülkeye paralı otoyollar yapılıyor. Otoyolu yapacak şirket Türk, kullanılacak malzeme kum çakıl asfalt Türkiye'den. tayyip anlaşmayı DOLAR üzerinden yapıyor.

Ülkeye şehir hastahaneleri yapılıyor. Şehir hastahanelerini yapacak şirketler Türk, kullanılacak malzeme kum, çakıl, demir, plastik, cam, tuğla, boya Türkiye'den. Belki maliyetin %5i ithal cihazdan oluşuyordur. tayyip anlaşmayı DOLAR üzerinden yapıyor.

tayyipin hanımı vakıf kurmuş, bina kiralayacak. Bina Türkiyede, kiralayan Türk, sahibi Türk, tayyipin hanımı anlaşmayı DOLAR üzerinden yapıyor.

Dün tayyip TV de konuşmuş ve DOLAR kullananlara hakaret etmiş. Az bile söylemiş.

Kendisi dolarla yatıp kalkarken, başkalarına dolar kullanıyo diye hakaret edene ne denir.?
    @NeAcaipDunya

Yahu alicemal abi bir dur, mola ver Allasen.
    Yoksa sinirden çatlayacağız. Zaten hayatımız zor, bir de sen gelme üstümüze.
    "Ya bir yol bulacağız ya da bir yol açacağız"

Duhul
    Jul 2018
    İkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
    Vay, biri hala nefes alıyor.
    @NeAcaipDunya

Alıntı Originally Posted by alicemal Yazıyı Oku
    cumartesi den özür dilemem gerekiyor sanırım.
    fakat özür dilersemde millet sıraya girecek. Dilemesem daha iyi.
    Yukardaki Yazısınında ilk bi kaç cümlesini okudum. Çok uzun olduundan kalanını okumadım. Sizde böyle yapın. Benim yazıları okumayın.

Bi tek BIST ve altın tahmini verirsem onu okuyun. Bu ikisini ciddi olarak takip ediyorum, diğerlerini yüzeysel.

Uzun orta vade tahminde iyiyim. Hiç yanılmam. Teknik dönüşlerde değilde trend dönüşlerinde Dip ve tepe konusunda bir %10 yanılma payım olabiliyor fakat uzun ve orta vadeci için bu ciddiye alınacak bir sorun değil. Hatta uzun vadeci için sorun bile değil, lafı edilmez.
    Kısa vadeci içinse büyük sorun.

Her neyse sadece altın ve BIST tahminlerimi okumanızı tavsiye ederim, kalanını okumayın, ben kafayı hafiften sıyırmış sayılırım, sizde sıyırmayın.

Şimdi human atlar, "bak yanıldın, öğren" filan diye.

Yaw ciğerim, başkasında benimkinden daha doğru bilgi görürsem, yada yanılırsam ilk ben kabul ederim.
    Bu kötü bişey değil tersine çok önemli bir erdemdir. Çok önemli bir şeydir.
    Tabi doğru ile yanlışı ayırd edecek herkesin kendine göre bi aklı var. Benimkine göre karar veriyorum.
    yeni bir BIST ve altın yorumu/tahmini yapsanız da okusak keşke.
    Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir. Kendi aklınıza ve tecrübelerinize göre yatırımlarınıza yön veriniz.

Sayfa 232/853 İlkİlk ... 132182222230231232233234242282332732 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •