-
Herkese selamlar ve saygılar forumu ilk gününden itibaren okuyarak bu son sayfaya geldim yaklaşık 3 günümü aldı bende borsada bazen al sat bazen al tut şeklinde takiliyorum ama yatırım fonları dikkati mi çektiler ve bu fonların ustadlarini buldum.Hepinize sevgi ve saygılar ben biraz avcı sistemiyle çalışırım düşünce alırım o vakte kadar beklerim sabırla sizlerle uzun bir dostluk kurarak ve yaptığım işlerde analizleri sizlerle paylaşarak katkı sunmayı isterim.
-

Originally Posted by
Baybars10
Herkese selamlar ve saygılar forumu ilk gününden itibaren okuyarak bu son sayfaya geldim yaklaşık 3 günümü aldı bende borsada bazen al sat bazen al tut şeklinde takiliyorum ama yatırım fonları dikkati mi çektiler ve bu fonların ustadlarini buldum.Hepinize sevgi ve saygılar ben biraz avcı sistemiyle çalışırım düşünce alırım o vakte kadar beklerim sabırla sizlerle uzun bir dostluk kurarak ve yaptığım işlerde analizleri sizlerle paylaşarak katkı sunmayı isterim.
hoş geldiniz. paylaşımlarınızı merakla bekliyor olacağız, bol kazançlar
-

Originally Posted by
Webster
Sadicim fph a bak hele
buna bak.
yeter mi?
https://www.google.com/search?client...q=jansta+hisse
-
Tkf deki batı sokeye de bakabiliriz.
Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-

Originally Posted by
shangil
Fph dedim bulbul
-
Mustafa üstadım, GL1'in durumunu nasıl görüyorsunuz acaba? Sanırım sizin paylaştığınız Excel dosyasında hisselerin durumu örülebiliyordu
-
Yeni portfoyum
25 eid
25 eib
45 acc
5 tkf
Ytd
-

Originally Posted by
Webster
Fph dedim bulbul
anladim bulbul