Kağıt pahalı almıyorum zaten.Bura pahalı almayın diye ihtar etme yeri değil sözünüze katılmıyorum.Bura fikirlerin yazıldığı yer,, benim fikrim bir nedene dayanıyor,o nedeni de yazdım beğenen olur beğenmeyen olur o okuyanların görüşüdür.Kimse benim aklımla alıp satmasın, insan borsaya para koyuyorsa sadece hissenetteki tek bir argumana körü körüne bağlı kalmayacak kadar akıllı olmalı.İşyatı bu foruma yazan en bilgiliyim diyen ilk on insan arasına girecek kadar iyi bilirim, çok da ekmeğini yedim.Eski nickim hakem ,işyat için en olumlu yazıları yazanlardan biriyimdir isterseniz forumun eski sayfalarına bakabilirsiniz.Sizin alın ucuz kalmış argumanınızı da yatırımcı arkadaşlar okudu değerlendirdi.Benim şu anda işyatım yok, o nedenle en azından zarar görmemeniz adına sizin haklı çıkmanızı isterim.Ama maalesef hala düşüncem değişmedi,bence kağıt özsermayesi üstünde değerlendiği sürece pahalı.lIvır zıvır temettü verimi olmayan kağıtlar borsada çok yüksek fiyatlara ulaşabiliyor demişsiniz.İşte işyatın en önemli özelliği buydu asla ıvır zıvır kağıtlar gibi fiyatlaması ve hareketleri olmazdı . Borsadır deli ,gözükara bir spek gelir operasyon çeker o başka.Ama o zamanda işyatın en önemli özelliklerinden biri ortadan kalkar,işyat speklerin bulaşamadığı bir işbank kağıdı idi katakullisi olmazdı benim gözümde .Demek ki yanılmışım derim. işyata gelince uygun fiyata gelirse gene benim gözümde borsanın en saygın kağıtlarındandır,sadece son hareketlerini biraz kuşku çekici ve fiyatlamasını anlamsız buldum .Herkese saygılar sevgiler.
a
Yer İmleri