Her nasılsa %20 türevin götürüsü %80 hisseden gelen 3,5 getiriyi yemiş, ilginç işler
Her nasılsa %20 türevin götürüsü %80 hisseden gelen 3,5 getiriyi yemiş, ilginç işler
Acc portföyü gene yükselişte. Nerdeyse bist düşsün diye dua edecez😁
Yatırım tavsiyesi değildir. tavsiye olarak değerlendirilemez. Her zaman kendi kararınızı kendiniz veriniz.
Portföyde hiç kırmızı yok kemerlerinizi baglayin
Şu anda elimde 12 çeşit fon var, yarısı öst içeren borçlanma, kalanı da kira, altın, acc, gpg, eib, obp az miktarda ppf. yani fazla riski olmayan bir dağılım. Buna rağmen son 10 günlük getirilerine bakıyorum ppf ve şimdiki faizlerin 2.5 katı getirmiş.
Portföyün %80 kadarı nkolay da 23.75 den yatıyor ona göre bir hesap yapınca yine fonlar daha çok getiriyor, şimdi düşünüyorum da acaba bonoları bozdurup tamamını fonlara mı aktarsam ama bu durum böyle gider mi yoksa bir yerde iş değişir pişman olur muyum karar veremedim.
dzt htt ben satmadan önce 0,03 anca getiriyordu ben sattım 0,15 den aşağı inmeme başlamış
portföyün yükselişte olmasının hiç önemi yok, türev düşüşte. önemli olan bu. son zamanlarda millet acc'ye de yüklenmeye başladı ama çoğunluk hayal kırıklığıyaşayacak, demedi demeyin. bu gün borsa üzde on yükselse acc en fazla yüzde 2 yükselir, o da en fazla. portföy mortföy hikâye. acc'nin sistemi türev üzerine ve türev de düşüş üzerine, hem de her şart ve durumda düşüş üzerine.
Yer İmleri