Agalar ikisini bir taban yapmasınlar, bunların ne yapacağı belli olmaz, smart için önemli olan buralarda kalıp kalamayacagı, smart öksurse bu hasta oluyor malum..
Agalar ikisini bir taban yapmasınlar, bunların ne yapacağı belli olmaz, smart için önemli olan buralarda kalıp kalamayacagı, smart öksurse bu hasta oluyor malum..
Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
" Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."
Düzeltme içinde söyle soyleyeyim hem smart hem kafein için diyorum bu kadar yüksek hacimli yükselişlerde düşüşler sadece bir düzeltmedir bunu buraya yazıyorum asla taban olmayacak ne smart ne kafein talep olduğu için bu kadar yükseliyor ben spek yükselişi olduğunu düşünmüyorum bir flap cemaş adese özgyo gibi düşünmeyşn bu hisseyi şuan Nasdaq teknoloji şirketleri borsası oda rekorlar kırıyor mesala ondada teknoloji şirketleri acayip seviyelere çıkıyor demek ki yatırımcılar farklı bir şey görüyorlar bu şirketlerde artık bide yurtdışı teknoloji şitketleri fk ları bizden 2 kat yukarılarda
taban olursa alan da cok olur
Ne hikaye olacak smart alınca alıyorlar verince veriyorlar tum hikaye bu![]()
Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
" Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."
kısmen haklısınız, ancak hikaye tüm yazılım hisseleri için geçerli. Bu yükselişi Smart'a ortaklığa bağlarsak FONET'i nereye koyacağız. Yazılım firmalarının ürettiği çözümler son 1-2 yılda hayatın her yerinde. Daha da olmaya devam edeceğinden bu yükselişler oluyor. Mesela hastane yönetimine dair yazılımlarının SGK ile nasıl entegre çalıştığını gördünüz mü. Hayatı kolaylaştıran çözümler yazılım şirketleri sayesinde bizlerle buluşuyor. Sektörün ufku açık. Ancak piyasa bir süre sonra bu kadar beklentiyi satın aldıktan sonra bir süre içinin dolmasanı bekleyebilir. Bu kadar yükselişin bir satın alma, birleşme ya da yabancı ortaklıkla taçlanması da sürpriz olmaz.YTD
Smartta arasındaki fark 1 tl ye düştü şaka gibi
İşlem hacmine bakın 12 milyon lot alınıp satılmış neredeyse bütün hisse senetleri bu fiyatlardan el değiştirmiş şimdi soruyorum size ne düzeltmesi kardeşim ne düzelticek kim düzelticek hele bir sorun kendinize ????
Yer İmleri