Sayfa 247/808 İlkİlk ... 147197237245246247248249257297347747 ... SonSon
Arama sonucu : 6460 madde; 1,969 - 1,976 arası.

Konu: Günlük viop ticarethanesi

1. [IMG][/IMG]

Sabah 9,30- 10,10 arası basanlar..

[IMG][/IMG]
    Yazdıklarım yatırım danışmanlığı kapsamında olmayıp doğacak kar veya zarardan sorumlu değilim...

bende yorumsuz destek ve direnç yazarak devam ediyorum. yazdığımız zamanlarda olabilir, yazamadığımız zamanlarda olabilir, oyun stresi ile kırdığımız zamanlar olabilir, kırıldığımız zamanlarda olabilir. bu herkesin kendisini ilgilendirir. biraz oturaklı olalım. üzerimize elzem olmayan konularla ilgilenerek kendimize eğlencek malzeme aramayalım...
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

3.  Alıntı Originally Posted by Zülfü Aşkın Yazıyı Oku
    [IMG][/IMG]

Sabah 9,30- 10,10 arası basanlar..

[IMG][/IMG]
    Zülfü hocam sizin gönderdiğiniz hiç bir resmi göremiyorum,
    Diğer arkadaşların gönderdiğinde sorun yok görünüyor.
    Nedendir acaba.?

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

4. [IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]
    Yazdıklarım yatırım danışmanlığı kapsamında olmayıp doğacak kar veya zarardan sorumlu değilim...

5. Hızlı ve Kolay resim paylaşım sitesini kullanıyorum... Diger arkadaşlar hangi siteyi kullanıyorlarsa yazarsalar bende ordan yollarım

6. Karar anı tamam hocam tamam, sinirlenmece yok..

Kastı aşan fiil olmasın, dikkat edelim diyorum ben o kadar..

7. Ben görüyorum. Ama resmim.net vardı, iyiydi, orayı dene istersen.

Alıntı Originally Posted by BaşKara Yazıyı Oku
    Karar anı tamam hocam tamam, sinirlenmece yok..

Kastı aşan fiil olmasın, dikkat edelim diyorum ben o kadar..
    bak kardeşim ben olayın gerçeğini yazayımda iyi anlayın. ilk önce yazdığım mesajdan dolayı zülfü kardeş alınganlık gösterdi. sonrada ben alınganlık gösterdim. olay bu... ama maaşallah dünden beri yazılmadık kalmadı.. çocukmuyuz anlamıyoruzmu yazılanların anlamını
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

Sayfa 247/808 İlkİlk ... 147197237245246247248249257297347747 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •