Sayfa 169/864 İlkİlk ... 69119159167168169170171179219269669 ... SonSon
Arama sonucu : 6905 madde; 1,345 - 1,352 arası.

Konu: KLMSN - Klimasan Klima

1.  Alıntı Originally Posted by ibagatir Yazıyı Oku
    Cool ayrıca senle ilgili bir anımıda paylaşıyım , bu hisse 12 den 9 a kadar geri çekilince az kalsın senin yazdıklarından etkilenip 9 a yeni sarktığında senin yüzünden veriyorduk hisseyi , bu hisse şu an 19 u da gördü şöyle bir tozunu aldı sonra süpürecek oraları daha , sana şunu soracağım sadece klimasan kaça gelsinde alırım diyorsun 4-5 ? ��
    Enver girmese 7'den geri alırdın merak etme, boşuna boşaltılmamış o kadar mal, bilanço ile gördük sebebini. Aynısını daha önce bir defa malsız seyrettim, bir defa da elimdeki mal dondurma gibi erirken bizzat yaşadım.

Şu an borsaya girme niyetim yok. Pozisyonum döviz ve altında. 30bin kadar boşta para var borsa hesabında. Enver boşaltırsa malı bir süre süzülür aşağı TEB toplamaya başlarsa 30 bin lira ile girerim belki. Enver olduğu sürece girmem hisseye, kumarhaneden farkı yok.

2. Cool , forumda saygı duyduğum birkaç kişiden birisin onuda bil yazdıklarımıda kötü niyetli algılama ltf., bu hareketler hep oluyor kozaa da başıma geldi hisseyi 7 den 5 lere düşürdüler hisse sonra 2-3 hafta sonra 10 u görüyordu nerdeyse , speklerin de bir çalışma şekli var bunlar hisse pazarlamak için para karşılığı komisyon vb neyse işte , bunlar beklentisi olan ve fiyatı klimasan gibi ucuz hisselerde olmaz , örnek odaş gidipte bakabilirsin bedelli öncesi şirketi cazip hale getirmek için hisseyi yükseltip duruyorlar bu şirket 1 yıl içinde 2.bedellsi ha şirket borç havuzunda döndüremiyor belli , o dediğin şeyler bu tür şirketlerde oluyor , klimasan hisse bugün nerdeyse 40-50 bin lotla. Tavan olacaktı , hissede beklenti çok fazla kimse satmıyor , sene sonu geldi temettü beklentisi iyice belirginleşti millet niye versin , bu saatten sonra bu adamlar hisseyi nereye kadar düşürecek , zaten hissede şu an çok eskiler kaldı , birde hisse 9 a düşüpte almayım 15-16-17-18-19 lardan alım yapan zavallı gerçek anlamda ky var ( bizde küçük yatırımcılarız orası ayrı ) , çarparsa bunları çarpar , ama bu adamın üzerinde 16,50 den sonra da çok fazla mal kaldı pisi pisi enverin üzerinde 😂 bilanço bozuldu deniliyor sürekli 😂😂🥱 böyle bir durumda satış algısı çoğalacağı için adam 1 aydır 16,50 üstünde tutuyor hisseyi çok fazla mal kaldı bu herifte , 😂😂😂

3.  Alıntı Originally Posted by CooL Yazıyı Oku
    Enver girmese 7'den geri alırdın merak etme, boşuna boşaltılmamış o kadar mal, bilanço ile gördük sebebini. Aynısını daha önce bir defa malsız seyrettim, bir defa da elimdeki mal dondurma gibi erirken bizzat yaşadım.

Şu an borsaya girme niyetim yok. Pozisyonum döviz ve altında. 30bin kadar boşta para var borsa hesabında. Enver boşaltırsa malı bir süre süzülür aşağı TEB toplamaya başlarsa 30 bin lira ile girerim belki. Enver olduğu sürece girmem hisseye, kumarhaneden farkı yok.
    Şu yazdıklarınıza fk 10 üstü olsa tamam , adam haklı derdim , enver çarpacak derdim ama şirketin sene sonu karı faiz vb çıkarın 120 civarı olacak , bu şirket ihracat şirketi , pazar korkusu olmayan , büyüyen bir şirket , sermayesinin 3 katı kar açıklayan bir şirket , yatırım için altyapı hazırlayan bir şirket tek eksiği vardı iyi bir temettü oda halloluyor inşallah , bunlar artık ezberlendi bu şirketi niye veriyim 4 lü fklardan , burası borsa imkb kumarhane ona lafım yok hisse bugün 19 olur haftaya 7 e gelir , trade mi oluyor bu şimdi 😂 , 7 e beklerkende hisse sn brainin dediği gibi 70 e de gelebilir , denizbankta tahta yapan enverin olduğu bir klimasanda 70 te çok uzak bir fiyat değil bu durumda , bknz. Tukas

4.  Alıntı Originally Posted by ibagatir Yazıyı Oku
    �������� a1 yükseltmiş iş ve vakıf vermiş sonra ,
    A1 tek emir ile yollamış o alışı ve devre kesmiş. satılan mallar pasifteymiş.

Yıllardır 8'e gider oradan 3 2.5'a geri gelirdi klimasan sayın İbagatir.
    Sayın Cool'un dediği gibi beklenti altında gelen bilançolardan sonra Enver olmasaydı aşağı yönlü hareketi görürdük muhtemelen.
    He diyebilirsiniz enver olmasa başkası gelirdi, olabilir ihtimaldir.

Kötü niyetli birisi değil Cool. Negatif ağırlıklı yazdığı doğrudur. Aslolan sizin kendi düşüncelerinizdir.
    Her yazan insandan cımbızla çekip alınması gereken yerler oluyor
    Başkasının söylemleriyle hisse alıp satmanın sonucu da genelde hüsran olmuştur zati
    İyi geceler

Günaydın.Bu kağıdın o kadar üsdatlarıı ve eskileri varki doğrusu kağıdın 4 aylık yenisi olarak yorum yapmadan sizlerin yorumlarını okumak keyif veriyor.Borsanın çok eskilerindenim ama inanın hala acemiyim.Diğer kağıtlarda yapıp battığım gibi dünkü tuhaf (bana göre tabii)hareketlerden sonra çoktan kaçmıştım bu kağıttanda.Ancak sizlerin takdir ettiğim yorumlarınızı dikkate alarak bir süre daha buralardayım.İyi olur inşallah.Herşey gönlünüzce olsun.sağlıkla kalın.

7.  Alıntı Originally Posted by eldoR21 Yazıyı Oku
    Günaydın.Bu kağıdın o kadar üsdatlarıı ve eskileri varki doğrusu kağıdın 4 aylık yenisi olarak yorum yapmadan sizlerin yorumlarını okumak keyif veriyor.Borsanın çok eskilerindenim ama inanın hala acemiyim.Diğer kağıtlarda yapıp battığım gibi dünkü tuhaf (bana göre tabii)hareketlerden sonra çoktan kaçmıştım bu kağıttanda.Ancak sizlerin takdir ettiğim yorumlarınızı dikkate alarak bir süre daha buralardayım.İyi olur inşallah.Herşey gönlünüzce olsun.sağlıkla kalın.
    Günaydın , sabır iyidir , dün - 10 ( -5 oldu gerçi ) yapabilir derken bunun böyle yapacağını tahmin ediyordum tamamen algıya oynuyor herif piyasaylada bir alakası yok -1 veya -2 olsa anlarım -5 ne ya piyasayla ilgili olması için, ben bilançoda ciddi bir bozulma beklemiyorum hatta iyide olabilir , hisse ucuz mu ucuz , temettü beklentisi var mı var kuvvetli , finansal durum iyi, döviz artışı artık olumlu etkiler bunu , niye satıyım şu aşamada 1 yıla yakında bundayım , 80-90 milyon kar edip 2.4 milyar tl ile işlem gören şirketler var imkb kumarhanesinde şimdi bu şirketin neresi manipülatif , enver bu , bu adam sabıkalı manyak , bugün -10 yapar sonra 2 gün içindede + 30 yapar , bence herif daha çok satmaya hazır bekleyip kalan ve maliyeti düşük bekleyen eskiciler var bunların son kalanlarını temizlemek istiyor da olabilir , yoksa enver bir speğin mallarını satacakmış saçma geliyor bu seviyelerden , birde bu enver gibi organize bir manipülatör , bir oyun kurmuşlar teknik temel oynatıyorlar işte

8.  Alıntı Originally Posted by CahilCuhela Yazıyı Oku
    Yıllardır 8'e gider oradan 3 2.5'a geri gelirdi klimasan sayın İbagatir.
    Sayın Cool'un dediği gibi beklenti altında gelen bilançolardan sonra Enver olmasaydı aşağı yönlü hareketi görürdük muhtemelen.
    He diyebilirsiniz enver olmasa başkası gelirdi, olabilir ihtimaldir.

Kötü niyetli birisi değil Cool. Negatif ağırlıklı yazdığı doğrudur. Aslolan sizin kendi düşüncelerinizdir.
    Her yazan insandan cımbızla çekip alınması gereken yerler oluyor
    Başkasının söylemleriyle hisse alıp satmanın sonucu da genelde hüsran olmuştur zati
    İyi geceler
    Cool un iyi niyetli veya karakterli olduğunu biliyorum , sadece son yazdıklarını eleştiriyorum ben , saçma geliyor bana sadece o , ha burası imkb kumarhanesi herşey olabilir orası ayrı bir konu tabi 😂 , saygılar

Sayfa 169/864 İlkİlk ... 69119159167168169170171179219269669 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •