Alıntı Originally Posted by eldoR21 Yazıyı Oku
Günaydın.Bu kağıdın o kadar üsdatlarıı ve eskileri varki doğrusu kağıdın 4 aylık yenisi olarak yorum yapmadan sizlerin yorumlarını okumak keyif veriyor.Borsanın çok eskilerindenim ama inanın hala acemiyim.Diğer kağıtlarda yapıp battığım gibi dünkü tuhaf (bana göre tabii)hareketlerden sonra çoktan kaçmıştım bu kağıttanda.Ancak sizlerin takdir ettiğim yorumlarınızı dikkate alarak bir süre daha buralardayım.İyi olur inşallah.Herşey gönlünüzce olsun.sağlıkla kalın.
Günaydın , sabır iyidir , dün - 10 ( -5 oldu gerçi ) yapabilir derken bunun böyle yapacağını tahmin ediyordum tamamen algıya oynuyor herif piyasaylada bir alakası yok -1 veya -2 olsa anlarım -5 ne ya piyasayla ilgili olması için, ben bilançoda ciddi bir bozulma beklemiyorum hatta iyide olabilir , hisse ucuz mu ucuz , temettü beklentisi var mı var kuvvetli , finansal durum iyi, döviz artışı artık olumlu etkiler bunu , niye satıyım şu aşamada 1 yıla yakında bundayım , 80-90 milyon kar edip 2.4 milyar tl ile işlem gören şirketler var imkb kumarhanesinde şimdi bu şirketin neresi manipülatif , enver bu , bu adam sabıkalı manyak , bugün -10 yapar sonra 2 gün içindede + 30 yapar , bence herif daha çok satmaya hazır bekleyip kalan ve maliyeti düşük bekleyen eskiciler var bunların son kalanlarını temizlemek istiyor da olabilir , yoksa enver bir speğin mallarını satacakmış saçma geliyor bu seviyelerden , birde bu enver gibi organize bir manipülatör , bir oyun kurmuşlar teknik temel oynatıyorlar işte