Günaydın , sabır iyidir , dün - 10 ( -5 oldu gerçi ) yapabilir derken bunun böyle yapacağını tahmin ediyordum tamamen algıya oynuyor herif piyasaylada bir alakası yok -1 veya -2 olsa anlarım -5 ne ya piyasayla ilgili olması için, ben bilançoda ciddi bir bozulma beklemiyorum hatta iyide olabilir , hisse ucuz mu ucuz , temettü beklentisi var mı var kuvvetli , finansal durum iyi, döviz artışı artık olumlu etkiler bunu , niye satıyım şu aşamada 1 yıla yakında bundayım , 80-90 milyon kar edip 2.4 milyar tl ile işlem gören şirketler var imkb kumarhanesinde şimdi bu şirketin neresi manipülatif , enver bu , bu adam sabıkalı manyak , bugün -10 yapar sonra 2 gün içindede + 30 yapar , bence herif daha çok satmaya hazır bekleyip kalan ve maliyeti düşük bekleyen eskiciler var bunların son kalanlarını temizlemek istiyor da olabilir , yoksa enver bir speğin mallarını satacakmış saçma geliyor bu seviyelerden , birde bu enver gibi organize bir manipülatör , bir oyun kurmuşlar teknik temel oynatıyorlar işte

Alıntı yaparak yanıtla
Yer İmleri